Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] ✵RioV✵ ✵1.6.4✵ ✵Mody✵

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ouen.png

Witam wszystkich w nowej zapowiedzi serwera RioV zapewne niektórzy mnie pamiętają albo chociaż moje serwery między innymi serwer Azurite.

Nie zanudzając chciałbym przedstawić wam nowy projekt który będzie typowo "minecraftową" rozgrywką bez żadnych bezuzytecznych rzeczy.

Serwer będzie się opierał na survivalu czyli sztuce przeżycia lecz nie będzie to nudne bieganie po świecie i budowanie chatek oraz kopanie cobbla, chociaż tego wam też nie zabronimy ( :D ) Do waszej dyspozycji jest kilkanascie nowych biomów do zwiedzania, kilkadziesiąt nowych setów broni oraz uzbrojenia do craftowania ale także wiele questów które poprowadzą waszą gre do bycia najlepszym graczem.

fpg6.png

Typ : Survival

Sloty : +/- 40 slotów

IP : Podane podczas startu

Potwory : ON

Nether : ON

PVP : ON

9e52.png

Na naszym serwerze jest nowy wygląd klienta mam nadzieje że wam się spodoba dodaje on również pare nowych rzeczy.

5k83.png

m0c5.png

ztnn.png

pr3f.png

edqc.png

Spawn ukończony w ok 1/10 mam nadzieje że wam się spodoba.

wqmd.png

sydu.png

7hwu.png

Tak jak mówiłem masa nowych itemków oto pare z nich. Oprocz mieczy i zbroi znajdziemy także włócznie tarcze topory i inne bajery.

imi8.png

nx3w.png

NPC na naszym serwie stanowią bardzo ważne funkcje choćby nawet obrony spawnu przed agresywnymi mobami.

b3qa.png

fkps.png

Ale także dają nam one qusty dzięki którym nie będzie nam się nudzic. Począwszy od dostania się w jakieś miejsce, przez zdobywanie itemów kończąc na zabijaniu przeróżnych potworów oraz bossów.

vq3g.png

3p9g.png

Tak a więc teraz coś poza rozgrywką na spawnie udostępniony jest interaktywny ekran na którym możemy przeglądać nasze internety. Można oglądać filmy, słuchać muzyki itp. Możecie również zbudować coś takiego w swoich zamkach / bazach / domach i robić co tylko chcecie.

y7q5.png

Na zakończenie mam do was jedną prośbe abyście ocenili ten projekt podesłali mi jakieś pomysły co zmienić co dodać itp. będe wam bardzo wdzięczny.

Serwer wystartuje jak tylko serwer zostanie ukończony nie chce wam z góry mówić kiedy aby potem nie było jakichś niedomówień. Stawiam na początek lutego jeśli dobrze pójdzie :)

Pozdrawiam DraG™ oraz ekipa serwera RioV

x2n.png

Opublikowano

1st ! :D

To tak na pewno zagram jako stary gracz mogę powiedzieć że każdy twój serwer był super.

pomyśl nad jaimiś przywilejami dla weteranów bo pare ich jest co grają od początku.

+ chęnie pomogę przy budowie

xmMfHrm.png
Opublikowano

1st ! :D

To tak na pewno zagram jako stary gracz mogę powiedzieć że każdy twój serwer był super.

pomyśl nad jaimiś przywilejami dla weteranów bo pare ich jest co grają od początku.

+ chęnie pomogę przy budowie

Wiadomo o starych graczach nie zapominam :) Nie będzie to nic wielkiego ale mały upominek ;D

x2n.png

Opublikowano

Przydałby się też dobry stablilny serwer do komunikowania się np Teamspeak 3 ale mumble czy ventrillo nie zaszkodzi tylko mniej osób bedzie x[]

xmMfHrm.png
Opublikowano

TS jest już załatwiłem u znajomego :) Niema się o co martwić jak będzie wszystko zrobione to udostępnie IP narazie jest ono tylko dla administracji ;P

x2n.png

Opublikowano

Czy można podać paczkę? Bardzo proszę, ponieważ zagrałbym na niej.

Przeczytaj choćby temat to dopiero zapowiedź i trwają prace nad serwerem :)

x2n.png

Opublikowano

Znowu DraG robi serwa :D Jak miło ! Chętnie pomogę przy budowie i być może zbuduje w bazie kino dla wszystkich :D ! + Pomogę przy budowie ;)

Pozdrawiam Murzyn ! ;D

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

DraG... hehe... ja polecam dodać coś z systemem odkryć itp. żeby wciągało na dłużej, Thaumcraft 4 z dodatkami (Thaumic Tinkerer, Advanced Thaumathurgy, !bez Thaumic Extras!) lub Ars Magica 2 (wyszła nawet poprawiona wersja ostatnio).

pozdrawiam Alchemik

bipsMal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...