Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros [Dedyk] [Medium]

Bula5678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wcale nie jest serwerem medium tylko serwerem hard z domieszką medium.

Prezka jest dobra i dobrze przedstawia to co na nim jest.

Na serwerze nie ma nic co jest niespotykane.Wszystko to można spotkać na innych serwerach.

Zbyt duże nastawienie na is.Masz hajs masz wszystko skille P,kase,eq +9 itp.

Serwer przereklamowany tyle odemnie.

@niżej

Nadali by sie razem z fubu.

mojasygnan.png

Opublikowano

Aha, gdzie w is wspomagacz do skilli? Znajdź Mi serwer 100% oryginalny który wyróżnia się wszystkim i wszystko na Nim jest niespotykane? To chyba nie o to chodzi , tylko o to ,żeby Team był - dobry, serwer był stabilny i nie upadł po miesiącu. Bo mogę zrobić serwer 100% unikalny który wyłącze po 2 miesiacach jak zgarne hajsy. Prowadzi go osoba wydaje Mi się kompetentna do funkcji GA i która zapewnie stabilność serwerowi.

Opublikowano

haha ja nic nie wydalem na is i mam 105lvl i wszystkie sklie p trzeba umiec grac kolego:)

A potem się obudziłeś. xD PS: w tej bajce były smoki? jasne.. wbić 105 lvl bez vipa z is.. oczywiście.

Pytanie do Małysza:

Ilu gra graczy w godzinach szczytu?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Wydaje Mi sie ,ze w granicach 1k albo wiecej, m1 ciagle pelne , expowiska pozajmowane.

@UP Vipa z is mozna kupic sobie za yangi - kupony :P tak jk Ja to robie

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo w okresie świątecznym ilość graczy dobijała 1500.

Serwer fajny, da się grać, jest co robić.

Serwer polecam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

nie polecam. Typowy medium/hard (żeby nie było) pod is, który jest wypchany po brzegi różnymi badziewiami. Jak dla mnie serwer nie ma zbytnio racji bytu, ale no przecież Małysz to nie FuBu, przecież on na hajs nie leci, hee... ;>

~ Tylko nie pisać, że nasyła mnie gruby czy coś jak dla Mnie gruby, spinsamu i ten przereklamowany małysz to jest banda siebie wartych ~

Już lepiej zczillować się na jakimś Easy ;)

­graphic.png

Opublikowano

Wszedłem na serwer i faktycznie ludzi jest dość sporo.

Mam pytanie, jest jakiś ts3 do tego serwera?

PS. Jak wchodzą bony na tym serwerze?

Opublikowano

Wszedłem na serwer i faktycznie ludzi jest dość sporo.

Mam pytanie, jest jakiś ts3 do tego serwera?

serwera nie, ale ogolny Malysza xxx

Opublikowano

Gralem lecz bez is'a jest bardzo ciezko.W m2 spoty sa powiekszone lecz gdy pojdziecie expic na bo odczujecie raty godne serwera hard.

Przebolalbym ten exp jak rowniez lizaki(30%expa) oraz wiechowce z przekombinowanymi bonusami ale obecnosc Proboszcza w teamie go skresla.Malysz tak wg aby nie robic konkurencji Isamu miales nie tworzyc hardow.

aw ; ustawiliscie juz drop z baronowny?

Opublikowano

Gralem lecz bez is'a jest bardzo ciezko.W m2 spoty sa powiekszone lecz gdy pojdziecie expic na bo odczujecie raty godne serwera hard.

Przebolalbym ten exp jak rowniez lizaki(30%expa) oraz wiechowce z przekombinowanymi bonusami ale obecnosc Proboszcza w teamie go skresla.Malysz tak wg aby nie robic konkurencji Isamu miales nie tworzyc hardow.

aw ; ustawiliscie juz drop z baronowny?

Ciekawy cytat zastosuje...

Chciał wyjebać freda to teraz fred go wyjebie ;) Spokojnie, znaleźli dowody na grubego znajda i na małysza i spinsamu bez obaw, oni święci na 100% nie są. ;)

@AW

Będą jakieś nowe mapy? Bronie, zbroje, COKOLWIEK? aa nie, no tak póki graczy mają co ich to obchodzi, he.

­graphic.png

Opublikowano

Serwer wcale nie jest serwerem medium tylko serwerem hard z domieszką medium.

Prezka jest dobra i dobrze przedstawia to co na nim jest.

Na serwerze nie ma nic co jest niespotykane.Wszystko to można spotkać na innych serwerach.

Zbyt duże nastawienie na is.Masz hajs masz wszystko skille P,kase,eq +9 itp.

Serwer przereklamowany tyle odemnie.

@niżej

Nadali by sie razem z fubu.

Bardzo mądra wypowiedz.

22344265592089132691.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...