Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA Sa][Truck]Polish Truck Server RP 2014 - Serdecznie Zapraszamy !

Nambimuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem i gamemode mi się spodobał. Tylko Ciekawe jak z liczebnością. Jeżeli będzie grało sporo ludzi to zostanę z miłą checią na dłużej.

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi. Administracja robi wszystko na korzyść gracza co bardzo mi się podoba. Po zgłoszeniu by dodali do frakcji Pogotowie helikoptery, reakcja była natychmiastowa co jest wielkim + Kolejną sprawą jest to, że sąd jest bardzo sprawiedliwy.

Konkursy typu karaoke dają szansę wygrać nawet tym co głosu nie mają ale poprawnie śpiewają. (lub dadzą je na jakieś wynagrodzenie pocieszenia).

Serwer jest cały czas ulepszany zgodnie z oczekiwaniami graczy oraz dodają coś od siebie. Team serwera ogarnięty i naprawdę przyjemnie się z nimi gra i rozmawia.

Z administracją jak wyżej wspomniałem można również pograć i nie stają po czyjejś stronie (tzw. swojego ulubieńca którego nie mają) przez co gra jest uczciwa.

Polecam jak najbardziej grę na tym serwerze.

Pozdrawiam

[Pogotowie Ratownicze]Tuike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...