Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadaje się na youtubera? Próbka

TheKamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym prosić o wstępną ocenę mojego kanału na YouTube. Kręcę poradniki pulpitowe i audiologi.

Wiem, że trochę się zacinam ale jestem lekko aspołeczny i nagrywam właśnie po to aby się tego pozbyć. Taka terapia.

I mam jeszcze pytanie co byście chcieli zobaczyć na YouTube? Od razu piszę, że gry mnie nie interesują a nie będę ich robić na siłę. Chodzi mi bardziej o poradniki, prezentacje multimedialne audiologi itp itd

Za dobre sugestie będą lajki.

Link:

http://www.youtube.com/user/xKamilogik/videos

PS: I przy okazji możecie zerknąć na mojego bloga: http://kamilogik.tumblr.com/

Opublikowano

wada wymowy, Twój głos kojarzy mi się z "świetnym" "piosenkarzem" Gracjanem Roztockim którego głos nie powala, no i nie są to zbyt ciekawe filmy.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Bez obrazy, ale masz beznadziejnych głos. Jak ktoś wcześniej napisał twój głos brzmi jak Gracjana Roztockiego i nie chce się człowiekowi słuchać takiego audiologa w Twoim wykonaniu. Tak mała rada - lepiej już odpuść sobie.

Opublikowano

Nie obraź się ale umauuem od tego guosu. Mówisz przez nos jak taki pedauek.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

masz filmik pt." Każdy ma prawo nagrywać" i pytasz się czy się nadajesz?

co nagrywać, to chyba najgłupsze pytanie... nagrywaj to na czym się znasz, po prostu rób to co lubisz.

Wg. niektórych ja się nie nadaję i od kilku miesięcy mam ciągle tą samą liczbę widzów, i praktycznie tyle samo wyświetleń przy każdym filmie, a nagrywam bo po prostu lubię (to że nie mam czasu, czy też możliwości, bo jakiś cwel z bloku napierdala młotkiem to już inna sprawa)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Poćwicz nad dykcją, wymową niektórych liter, itp.

co nagrywać, to chyba najgłupsze pytanie... nagrywaj to na czym się znasz, po prostu rób to co lubisz.

Po miesiącu - dwóch daj nam jeszcze jedną próbkę głosu.

Opublikowano

Plujesz do mikrofonu.

Glos nie najlepszy lecz może to być od mikrofonu bo sam mam taki.

Mów wyraźniej.

Nagrywaj z czegoś ciekawszego bo nikt takiego nie będzie oglądał

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie widzę Twojej przyszłości na YT. Trudno cokolwiek zrozumieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...