Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--> [1.6.4][FreeBuild+Survival][Idealny OtherDrop][Idealne pluginy][Masa eventów] <--

poland190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZOSTANIE DODANE SG ! ZAPRASZAMY CAŁĄ EKIPĄ !

@Edit: Dodane zostały 2 autorskie skrypty:

1. Licytacje ;) /daj [cena] oraz /licytuj [item]

2. Loteria co godzine ;) jakieś itemki Ci się trafiają :P
3.Od teraz można kupywać kolejne działki! Wystarczy wpłacić na konto kogoś a dministracji

15.000, i wskazać miejsce działki. Maksymalnie: 4 działki

x

Opublikowano

Totalnie odradzam ten serwer.Zrobiłem paczke autorskich skryptów/pluginów przesiadłszy na serwerze ponad 200 h ( przy czym główny admin niecałe 100 ) i dostałem bana.A oni nadal korzystają z tego co zbudowałem/zrobiłem/skonfigurowałem.Nie polecam.

Serwer jest bandą oszustów i wyłudzaczy.Totalne 0.

Opublikowano

Totalnie odradzam ten serwer.Zrobiłem paczke autorskich skryptów/pluginów przesiadłszy na serwerze ponad 200 h ( przy czym główny admin niecałe 100 ) i dostałem bana.A oni nadal korzystają z tego co zbudowałem/zrobiłem/skonfigurowałem.Nie polecam.

Serwer jest bandą oszustów i wyłudzaczy.Totalne 0.

Fajnie. Paczka autorskich pluginów. + dla Ciebie ;) Po 1 usunąłem to, co zrobiłeś. Coś jeszcze? Mogę Cie odbanować żebyś się cieszył ;) Pamiętaj, Gracz twój

x

Opublikowano

Nie polecam po raz kolejny.Zostałem zbanowany za nic.Nadal widnieje moja paczka natomiast na serwerze nie ma o tym informacja.Jeżeli to się nie zmieni trafia wniosek na policję o łamanie praw autorskich.

Opublikowano

@poland190

Kiedy start? :)

Maszyny są przyszykowane :)

Wiesz dobrze co zrobiłeś więc radzę Ci dobrze zabezpieczyć serwer oraz poprawić pluginy :)

To że masz od kogoś nie znaczy że dobrze działają.

Pamiętaj, na starcie mogą być lekkie lagi :(

Pozdrawiam, FrxX. ;)

@down.

Wl jest na serwerze jak chciałem wejść :)

Nie ma lagów lecz się zaczną ;)

Maszyna ma 2gb.. Dziecko, nawet nie wiesz co to maszyna a piszesz, wykupione sloty na hostingu to nie maszyna :)

To że jest 100mb/slot nie znaczy że są dobre zabezpieczenia.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...