Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer się resetuje.

ProKazul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Wczoraj postanowiłem ściągnąć GRO ponieważ jakieś 2tygodnie temu miałem format komutera.OK Instalacja przebiegła pomyślnie.Zalogowałem się dałem uruchom grę i bum.Za pierwszym razem komputer się odrazu zresetował a za drugim,trzeciem blue screen i reset.Chciałbym dodać że jak kiedyś grałem w GRO nie miałem tego problem ale miałem problem z czarnym ekranem na który znam rozwiązanie.Moje specyfikacje komputera:

Procesor:AMD Athlon64 X2Dual Core Processor 5000+ 2,61Ghz

RAM:3GB

Karta Graficzna:ATI RADEON HD 4350

System:Windows XP Professional Service Pack 3

Liczę na szybkie odpowiedzi.

Dziękuje.

Opublikowano

-Jaki bluesceren ?

-Ile karta graficzna ma pamięci?

-Jaką roździelczość obsługuje karta?

-Masz najonowsze sterowniki do GPU ?

-Wcześniej tez miałeś XP SP3 ?

-Temperatury w porządku ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

-Jaki bluesceren ?Nie do końca rozumiem pytanie

-Ile karta graficzna ma pamięci?1Gb

-Jaką roździelczość obsługuje karta?Nie jestem pewien ale :1920x1080

-Masz najnowsze sterowniki do GPU ?No właśnie nie, szukałem ale słabo sie znam na takich rzeczach i nie chce zadego gowna sciagnac

-Wcześniej tez miałeś XP SP3 ?miałem sp2 ale na 3 zmienilem

-Temperatury w porządku ?Tak

Opublikowano

Pobierz nastepujące rzeczy

NET Framework 3.5 SP1 i 4.0

DirectX 9.0c

Shader Model 3.0

Internet Explorer 8.0

Ale to nie wszystko musisz pobrać sterowniki do karty graficznej tutaj masz stronke do pobrania:

http://support.amd.com/en-us/download
1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

OK NET Framework 3.5 SP1 i 4.0 zainstalowałem DirectX 9.0c także. Shaker Model 3.0 czytałem ze to się instaluje podczas instalacji karty graficznej i pobrałem tylko plik "d3d9.dll" który trzeba wkleić do folderu z gra i to jest niby ten program.Z Internet Explorer 8.0 miałem problem ponieważ podczas instalacji wyskakiwał błąd. Sterowniki do karty pobrałem z tego http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%20XP%20-%20Professional/Home&RenderOnServer=true name"Catalyst Software Suite" 106,5mb jeżeli pobrałem to co trzeba to podczas instalacji wyskoczył błąd ale kazano uruchomić na nowo komputer także zrobiłem, potem wszedłem w menadżer urządzeń karta graficzna i pisze Ati RADEON HD 4300/4500Series. Czyli tak jakby sterowniki się pobrały.Masz jakieś dalsze pomysły?Chce bardzo pograć w tą grę :/

Opublikowano

A jak masz tam te pliki do pobrania na stronie producenta karty to jest jeszcze jakieś plik oprócz tego co pobrałeś to jeśli tak to jego tez pobierz.

1391961391-U712132.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...