Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] 5 shot case

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj o 19:00 miałem jeszcze w shot case 2 itemki do wymiany, lecz sobie zostawilem je na później. Dzisiaj patrze i jest nowe 5 shot case a pisało że te itemki wrócą mi do inboxa lecz ich nie mam. Czemu?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Może już Ci się skończyły, w co wątpię, bo nawet cały dzień nie minął, albo bug. Najlepiej dzień przed końcem wszystko z niego wyciągnąć, bo potem właśnie są takie jaja.

#Przeczytaj też jak dodajemy w tym dziale prefiksy, bo jako jedyni jesteśmy zacofani i używamy [Q], [P] itp, ale cóż poradzić.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem. Te itemki sobie zostawiłeś w inboxie czy w tym 5-shot? Jeśli zostawiłeś sobie itemki w 5-shot to niestety ale ci przepadły (sam tak zrobiłem już kilka razy, bo nie wiedziałem że się kończy).

Opublikowano

@up

A jesli bug napisze do nexona zrobi cos z tym?

Po za tym nie wiedziałem akurat że dzisiaj sie konczy

Nie popadajmy w zachwyt, te itemki były gówniane, a w dodatku na 3dni, nie warto o nie miesiącami pisać na supporcie i tak z negatywnym skutkiem. Na przyszłość to sobie wszystko wyjmuj od razu.

Opublikowano

a jak dzisiaj bym sobie uzbieral duzo 5shotow w inboxie to na nastepny dzien mial bym je w inboxie?

Czas to chyba 24 godziny. Nie wiem musiałbyś spojrzeć na "expires". Klikasz na to raz w inboxie i nad opisem masz "expires" i tam masz napisane kiedy ci to zniknie z inboxu.

Opublikowano

a jak dzisiaj bym sobie uzbieral duzo 5shotow w inboxie to na nastepny dzien mial bym je w inboxie?

Najlepiej otwieraj od razu, bo czasem wypadnie niespodziewana przerwa konserwacyjna i możesz je stracić.

Opublikowano

Wgl co to za strata, 5shoty dropią i z misji (5sztuk) i z ruletki (po 1), więc bez problemu mozna je zebrać :)

Co do bugu, zobacz, czy czasem nie możesz uzyc opcji ,,TRY AGAIN" , tez tak mialem, nie otworzylem, ale te numerki przeszly do inventory ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

pytanie też co do 5shoot

Czemu cały czas go powtarzają ? o.O

Rekompensata za słabe nagrody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...