Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Moc trójcy,a Lee sin jungler. Co składacie?

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moc trójcy,a Lee sin- czy ten item sprawdzi się na niego junglując?

Jakie są zazwyczaj wasze buildy grając lee sinem? Myślę,że core dla tych dobrych graczy to będzie Ruby Sightstone-Rubin widzenia.

Proszę o wypowiedzi graczy doświadczonych,pewnych swojej wiedzy i tego co piszą lub tych,którzy rozegrali lee sinem ponad 100 rankedów.

Opublikowano

Ja moze nie maniacze nim tak jak kolega wyzej ale gram co nieco i polecam ci kupowac itemy tanky takie jak, omen randuina czy Maw of Malmortius, do jungli ancient golem, oraz sigth stona gdyz daje on nam latwy escape i rozne mozliwosci dzieki ward + W :), ja mam ustawionego go na 2 i trinketa na T, wiec calkiem wygodnie sie gra, reszta itemkow zalezy od ciebei czyli np. hydra, albo sytuacyjne, banshees, warmog, spirit visage, atma :) musisz wybierac pod przeciwnikow

Opublikowano

trzymaj na dowod mam 350 gier http://www.lolking.net/summoner/eune/31003245

Wydaje mi sie ze trinity jest zbyt drogie do jungli.Lepiej sie sprawdza na topie czy na midzie.Ogolnie to trinity lepsza na jakies 3/4 item, napewno nie na 1.Trinity nie naklada sie na 2 e i na 2 w.W jungli hydra+lw starczaja wiecej dmg nie trzeba, reszte lepiej w tanka, zeby moc robic "inseca"

Opublikowano

trzymaj na dowod mam 350 gier http://www.lolking.net/summoner/eune/31003245

Wydaje mi sie ze trinity jest zbyt drogie do jungli.Lepiej sie sprawdza na topie czy na midzie.Ogolnie to trinity lepsza na jakies 3/4 item, napewno nie na 1.Trinity nie naklada sie na 2 e i na 2 w.W jungli hydra+lw starczaja wiecej dmg nie trzeba, reszte lepiej w tanka, zeby moc robic "inseca"

Co rozumiesz przez "nie naklada sie" ? trinity zawsze sie naklada ale ma cos w rodzaju cd [1 czy tam 2 sekundy], chyba ci chodzi o efekt gdzie naklada sie na skill, a w takim razie nie naklada sie takze na Q...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...