Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skad Sciagnac WR??

jarcys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglby mi ktoś podać stronkę z downloadem tej gry bo jak szukam w Google to stronka niedziala albo błąd w trakcie ściągania gry.

Opublikowano
Moglby mi ktoś podać stronkę z downloadem tej gry bo jak szukam w Google to stronka niedziala albo błąd w trakcie ściągania gry.

Jesteś nubem idioto wpisujesz www.warrock.net i masz a nie kur.. prosisz na forum o link hahahahaha albo jeszcze www.instalki.pl to tez taka stronka hahha

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Slasher ma racje człowieku zastanów sie troche zanim napiszesz taki głupi temat.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

z instalki ściągałem i gówno nie działa wyskakuje mi błąd w trakcie pobierania takim noobem to nie jestem po prostu jestem nowy...

a ty dragon zamknij sie bo twoj komentarz jest niepotrzebny bo tylko nabijasz posty slasher skomentował mój temat i wystarczy

Opublikowano

Wlasnie kolo jestes nub moze ja nie umiem robic haxow itp. ale wiem skad sciagac wr ja mialem z plyty ale masz od tego jeszcze stronke www.warrock.net tak trudno na nia wejsc to tylko 15 znakow

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Poprostu niemoge patrzeć jak ktoś pisze takie bezsensowne tematy i wątpie kto tu nabija posty.

A takie pytania to sie umieszcza w general discusion noobku.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

ja wpisałem w google.... 1sza strona to była główna strona wr. To, że tutaj jest forum to nie znaczy, że google gryzie.

bez gif.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...