Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wyciek source metin2 - Informacje z forum metin2.sg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post napisany przez admina metin2.sg - tłumaczony translatorem

Ymir / Webzen, Gameforge, TEC połączyły siły, aby walczyć z prywatnych serwerów Metin2, wszystkie prywatne serwery jak z 12.01.2014 będą ścigane i zamknięte natychmiast głównie Niemców, Polski i Włoch.Głównym celem na serwerach w Niemców i Polsce. Dochodzenie w sprawie źródła przecieku jest już w toku a te które mają coś wspólnego z nim zmierzy sprawiedliwości.

Opublikowano

NOSZ KURWA NIECH NIE ZAMYKAJĄ PRIVÓW... głupie niemieckie ******* wykradły source i przez to nie będzie privów ;c ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ale... Tu jest napisane , że jedynie privy , które wyjdą do 12 po a po 12.01 już te co wyjdą będą offane raczej?

Opublikowano

Moim zdaniem jest to nie realne mam nadzieje że to nie prawda bo jeżeli zamkną privy metin2 to będzie koniec świata :D

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Jeśli to prawda to żegnamy się z Privami tymi ostatnimi chwilami a wracamy na nudnego PL albo Lol'a :)

spokojnie. z naszą kadrą to nowe serwery szybko wystartują ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Nie zamkną żadnych priwów każdy mógł napisać taką wiadomość , brak dostatecznych dowodów żeby ta wiadomość była prawdziwa . Więc bez obaw :)

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Przeszukałem ich forum i czegoś takiego nie ma.

Ten użytkownik jest znany z fejkowych postów.

Właśnie też siedzę na forum sg, szukam posta, ale nie znalazłem dlatego o link proszę. xD

Opublikowano

Jakby oni to pisali, to nie wyglądałoby to tak jak koleś napisał a wypowiedz by miała z 10 wersów wiec chill. Debil beki szuka.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

gunwo prawda.

prawda jest taka:

Z dniem 2.01.2014 b.r. korporacja Metin2-Poland zezwala na włączenie klienta gry oraz postawienie serwera na windowsie.

Pozwalamy również sprzedawać itemy na allegro oraz rozdawać navi za 100zł.

Jeżeli ktoś odważy się zaatakować jakiś serwer, trafi do pracy w kamieniołomie na Pustyni Yongbi.

Natomiast jeżeli ktoś ukradnie coś komuś, zostanie skazany na wycieczkę przez Górę Sohan

Podpis: __0__

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Przeciek source był we wrześniu i do teraz nic na ten temat nie wiadomo, a jeśli chcieliby zamknąć wszystkie privy to zrobiliby to 5 lat temu. :)

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

tylko zeby zamknac wszystkie privy musieli by wytoczyc kazdemu wniosek do sadu a to nie trwa 2 tygodnie tylko moze sie latami ciagnac a wiecej by wydali niz by zyskali wiec watpie ze takie cos zrobia;]

Opublikowano

Nie siej prowokacji pizdeczko. Jak dla mnie Niemcy wypuścili 'zasłonę dymną', żeby każdy miał te pliki, kiedy 90% z nich gówno z tym zrobi, a dzięki temu oni będą móc tworzyć dowolnie edytowane serwery. Kilka serwerów webzen by zmiótł, paruset nie ogarnie.

Opublikowano

Nie siej prowokacji pizdeczko. Jak dla mnie Niemcy wypuścili 'zasłonę dymną', żeby każdy miał te pliki, kiedy 90% z nich gówno z tym zrobi, a dzięki temu oni będą móc tworzyć dowolnie edytowane serwery. Kilka serwerów webzen by zmiótł, paruset nie ogarnie.

Ok tylko jaki by w tym mieli sens? Mogli w ogóle nie upubliczniać, nie chwalić się tym na to samo by wyszło.

@Edit

Póki co lepiej tego nie używać ;) Dopóki nie wystartuje jakiś serwer na tym game.

8910814572903361049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...