Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pozbyć się C++ i znaków zapytania ?

Shileeth™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Wiele osób pyta jak pozbyć się błędów z C++ i błędami ze znakami zapytania

Ja wam to dzisiaj objaśnie w bardzo łatwy do zrozumienia sposób :) Zaczynamy: <3

Pierwsze co trzeba zrobic to otworzyć menu start 5018m_ViStart-zmiana-wygldu-menu-Windows

następnie:

Wszystkie programy > Akcesoria > Prawym przyciskiem myszy na wiersz poleceń i otwieramy jako administrator

W wiersz wpisujemy :

WINDOWS 7 /VISTA

bcdedit /set IncreaseUserVA 2800

WINDOWS XP

Tutaj inny sposób :

Panel sterowania > System> Zaawansowane > Uruchamianie i odzyskiwanie >Ustawienia >Edytuj.
Dopisujemy o pliku /fastdetect /3GB /USERVA=2800
Zapis, restart komputera i macie.

Po restarcie komputera problem znika :)

Pomogłem licze na plusiki :D

Opublikowano

Błędy się łata w bince a nie w systemie.

I to jest właśnie to, co oddziela graczy od administratorów. Przeciętny gracz pomyśli, że błędy te są spowodowane np. złą wersją C++ na komputerze, a administrator serwerów wie, że wina siedzi w bin serwera. Dlatego takie poradniki powinni robić administratorzy, a nie zwykli gracze.

Opublikowano

I to jest właśnie to, co oddziela graczy od administratorów. Przeciętny gracz pomyśli, że błędy te są spowodowane np. złą wersją C++ na komputerze, a administrator serwerów wie, że wina siedzi w bin serwera. Dlatego takie poradniki powinni robić administratorzy, a nie zwykli gracze.

Po pierwsze to co napisałem pomaga w 100% i nie jest to wina serwera mi pomogło było to wczoraj na pewnym serwerze i wcale nie był to błąd serwera :P :P

Opublikowano

Po pierwsze to co napisałem pomaga w 100% i nie jest to wina serwera mi pomogło było to wczoraj na pewnym serwerze i wcale nie był to błąd serwera :P :P

Masz 32 bitowy system, zgadłem?

Sam naprawiam tego typu błędy w binkach serwerów więc lepiej wiem jak zaradzić temu problemowi.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ale mi to pomogło i paru kolegą też :P

I takie małe ps, dobrze wiem skąd ten poradnik zabrałeś, 3/4 twoich "TUT" to kopiowanie żywcem z innych for, i to jest wina serwera. ;]]

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

I tak problem siedzi w metin2.bin

Otwieracie to programem Explorer Suite

i zaznaczcie we wlasciwosciach teraz dokladnie nie pamietam ale cos  ,, > 2GB adressats '  czy cos takiego .

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...