Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][8-1-2013]R3d_L!n3 WarRock Public

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko Dziala !! Win8 x64

Mam jedno pytanie bo opcja Weapon Binder wezme np.Famas i zadaje 0 dmg Niewiem o co chodzi sprawdzalem rozne inne bronie tez nie dziala jedynie to flash mine tylko :( prosze o pomoc kto pomoze dam tak like czy plusa Ale niewiem jak sie daje :P

Opublikowano

Bronie z Weapon Binder nie zadają obrażeń i zazwyczaj po strzale w kogoś wyrzuca z gry. Ta opcja służy już tylko jako wizualna "dla szpanu". Nic z tym nie zrobimy. Jedynie niektóre bronie na 6 slot działają, oraz czasami zdarzy się kilka broni które działają prawidłowo jeśli ustawisz je na 8 slocie.

Opublikowano

pomocy do każdego hacka potrzebny jest nowy injecotr czy jak? Pomocy jak go załączyć, bo załączam pisze na injecotrze, że sukces ale hacka w grze nie ma :(

Opublikowano

sciągnijcie Injector Adrenaliny, nie nie trzeba sciągać do każdego hacka nowego injectora, ale czasami jest tak że nie każdy injector dobrze czyta plik dll i nalezy uzyć innego (więc najlepiej mieć dwa na komputerze). Włącz injector jako administrator i warrocka uruchom jako administrator i powinno być ok

Opublikowano

pomocy do każdego hacka potrzebny jest nowy injecotr czy jak? Pomocy jak go załączyć, bo załączam pisze na injecotrze, że sukces ale hacka w grze nie ma :(

Wyłącz antywirusa i zaporę systemu, zaktualizuj DirectX

Opublikowano

Da się jakoś zablokować odpalanie firefoxa/IE z tymi głupimi reflinkami? Bo nie moeg zostawic zombie opk bo sie kuźwa na 5 wave'ie wlaczy to gówno.

2e1buj7.png
Opublikowano

Może być jeden do każdego, masz tutaj jak poprawnie uruchomić hacka:

1. Jak uruchomić hacka?
Tworzysz nowy folder na puplicie, nazwij go jak chcesz ( np. haczek )
Pobierasz z działu download hacka: http://www.mpcforum.pl/forum/579-download/ czyli plik dll.
Pobierasz injector z tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dzialajacych-injectorow/ polecam numer 8 i 19
Teraz wrzucasz hacka, czyli plik dll do folderu z punktu 1-szego.
Następni wrzucasz to tego samego folderu Injector
Zmieniasz nazwę pliku dll na: dowolna nazwa.dll
Zmieniasz nazwę injector na: dowolna nazwa, lecz taka sama jak wyżej.exe
Odpalasz injector a następnie warrocka

Da się jakoś zablokować odpalanie firefoxa/IE z tymi głupimi reflinkami? Bo nie moeg zostawic zombie opk bo sie kuźwa na 5 wave'ie wlaczy to gówno.

To jest wpisanie w kodzie hacka, niestety możesz tylko zablokować daną stronę ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Emm pisze że plik ma trojana. Mam 2 antywirusy. Avast i AdAware i na obydwu wykrywa trojana... Podczas włączenia gry i podczas niej włączają się jakieś strony... Co zrobić ?

//edit

Oto mój skan

https://www.virustotal.com/pl/file/befdc4a6faba8575009f5d013ae276100af95c53204582d34071cf6ec3ac5edd/analysis/

Wyłącz antywirusa. Te wirusy są niegroźne, po prostu kod hacka jest źle zinterpretowany i wykrywa go jako wirusa. Gwarantuję, że to bezpieczne bo sam robiłem hacki jakiś czas temu i również wykrywało wirusy :)

Opublikowano

Wyłącz antywirusa. Te wirusy są niegroźne, po prostu kod hacka jest źle zinterpretowany i wykrywa go jako wirusa. Gwarantuję, że to bezpieczne bo sam robiłem hacki jakiś czas temu i również wykrywało wirusy :)

A jak tak to spoko :) Dzięki bo już się obawiałem.

Opublikowano

Aktualizacja: 08/01/2014.

PS. Po co pisac kilka razy temat, jak mozna same linki zmienic??

Będzie nieporządek.

Zamykam, gdyż hack nie działa.

Prosimy o cierpliwość, następne hacki znajdziecie w download, jeśli Dynamo wrzuci, za co będziemy mu wdzięczni ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...