Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][08.01] CyBerTürk™ Return

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W opisie napisane jest Pobieramy plik .dll pobieramy injector i jest link klikam na niego i wyskakuje mi strona startowa tak samo jak klikam na drugi link Resztę macie tutaj: wiec nie wiem co pobrac i jak to zrobic jestem ciemny :P Prosze o pomoc bo kiedys to sie sciagalo plik odpalalo i sie gralo a teraz komplikacje :(

Opublikowano

W opisie napisane jest Pobieramy plik .dll pobieramy injector i jest link klikam na niego i wyskakuje mi strona startowa tak samo jak klikam na drugi link Resztę macie tutaj: wiec nie wiem co pobrac i jak to zrobic jestem ciemny :P Prosze o pomoc bo kiedys to sie sciagalo plik odpalalo i sie gralo a teraz komplikacje :(

1. Pobierasz injector (Polecam nr 8 Naeron oraz AdrenalinyPL.) (wypakuj go na pulipt)

2. Pobierasz plik .dll

3. Robisz folder na pulpicie i wrzucasz do niego plik .dll oraz pobrany wczesniej injector.

4. Zmieniasz Nazwe injector'a oraz pliku .dll na takie same.

ma to wyglądac tak:

1388758972-U845087.png

Jezeli masz win7/8/vista

Gdy masz juz wszystko tak jak wyjasniłem to ppm (prawym przyciskiem myszy/myszki[jak kto woli] ).

I wybierasz własciwosci (oczywiście klikasz na injector 1388759106-U845087.png

i wybierasz zakladke zgodnośc

i zaznaczasz te opcje co na SS

1388759249-U845087.png

1.Klikasz zastosuj a następnie ok.

uruchamiasz injector i włączasz WarRock'a.

http://www.youtube.com/watch?v=ivSWnXN1cnI

Jak masz jeszcze jakies pytania to napisz do mnie na PW. Wysle ci plik juz zrobiony oraz z injectorem... (nie tataj bo to nie zgdne z regulaminem) ^^

Jak coś to się nie czepiac :D...

320551442138510845087.png
Opublikowano

Witam.

Mam problem ponieważ kiedy uruchamiam tego hacka to funkcja NO RECOIL jest zawsze włączona i nie moge jej wyłączyć. Jest to dla mnie uciążliwe ponieważ zależy mi tylko na 5 slocie i nie potrzebuje innych funkcji xD

Opublikowano

Witam.

Mam problem ponieważ kiedy uruchamiam tego hacka to funkcja NO RECOIL jest zawsze włączona i nie moge jej wyłączyć. Jest to dla mnie uciążliwe ponieważ zależy mi tylko na 5 slocie i nie potrzebuje innych funkcji xD

Opcja nie powinna być włączona, odpal jeszcze raz hacka, zmień injector.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam.

Jeśli tak jest to musi byc blad w hacku i opcja ma ustawione to automatycznie ;)

Musisz czekać na inna wersje ;)

Opublikowano

Ja mam pytanko odnośnie tego gps. Wszystko ładnie mi działa prócz tej jednej ważnej funkcji. Proszę o pomoc bo nie mam zielonego pojęcia jaka jest tego przyczyna.

Opublikowano

Chodzi Ci o funkcję Chams czy GPS ESP? :)

Tak właśnie o to. Wszystko inne mi działa a jak chce sobie popatrzeć na wszystkich przez ściany to nie mogę bo mimo włączonego gps nie widze nikogo.

Opublikowano

GPS:

Chams Player&Vehicle albo sam player ;p

Front wybierasz oraz back, wallhack i pozostałe opcjonalnie.

ESP:

Wybierasz D3D ESP enemy i wybierasz opcje, które mają się pokazywać :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Siemanko ! Mam mały problemik. Wszystko mam identycznie zrobione jak w opisie i w ogóle, mam Microsoft. NET framework 4 Extended i Client Profile i Microsoft Visual C++ 2008. Mam Windowsa 7. I nie wiem dlaczego nie chce mi się odpalić hack, z innymi hackami nie mam problemu. Proszę o pomoc, nie wiem dlaczego nie chce mi się odpalić, może nie mam jakiegoś programu? Kto wie :D Pomóżcie :D

xxx

Opublikowano

Siemanko ! Mam mały problemik. Wszystko mam identycznie zrobione jak w opisie i w ogóle, mam Microsoft. NET framework 4 Extended i Client Profile i Microsoft Visual C++ 2008. Mam Windowsa 7. I nie wiem dlaczego nie chce mi się odpalić hack, z innymi hackami nie mam problemu. Proszę o pomoc, nie wiem dlaczego nie chce mi się odpalić, może nie mam jakiegoś programu? Kto wie :D Pomóżcie :D

Witaj.

Sprawdzile hacka na 1 downloadzie (przed opublikowaniem. Oraz pobrałem go 2 raz z tego linku i na obu plikach dll. nie mam problemu.

Więc tak:

Wyłacz anty wirusa.

Oraz upewnij sie ze masz tak jak tutaj opisane:

1. Pobierasz injector (Polecam nr 8 Naeron oraz AdrenalinyPL.) (wypakuj go na pulipt)

2. Pobierasz plik .dll

3. Robisz folder na pulpicie i wrzucasz do niego plik .dll oraz pobrany wczesniej injector.

4. Zmieniasz Nazwe injector'a oraz pliku .dll na takie same.

ma to wyglądac tak:

1388758972-U845087.png

Jezeli masz win7/8/vista

1389193745-U845087.png

uruchamiasz injector i włączasz WarRock'a.

- new Video HD

Jak masz jeszcze jakies pytania to napisz do mnie na PW. Wysle ci plik juz zrobiony oraz z injectorem... (nie tataj bo to nie zgdne z regulaminem) ^^

Jak coś to się nie czepiac :D...

320551442138510845087.png
Opublikowano

Witaj.

Sprawdzile hacka na 1 downloadzie (przed opublikowaniem. Oraz pobrałem go 2 raz z tego linku i na obu plikach dll. nie mam problemu.

Więc tak:

Wyłacz anty wirusa.

Oraz upewnij sie ze masz tak jak tutaj opisane:

Kurde, dalej nic, ale dzięki za pomoc, najwyżej sobie odpuszczę... :P

xxx

Opublikowano

mi w ogóle nie działa, mimo tego, że nawet antywira nie mam na kompie.. FAILED TO INJECT. do dupy hack, u kolezki tez nie kmini ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...