Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na nazwę użytkownika, który przedstawia pojęcia popularnonaukowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Analogicznie do tematu. Nie mogę wymyślić nazwy użytkowniką, która będzie propagowała moje zainteresowanie. W mych planach istnieje nagrywanie filmów na Youtube o tematyce o podobnej do SciFuna - sęk w tym, że nie mam pomysłu na odpowiedni nick. Możecie coś zapreferować, macie jakieś sugestie wobec tego?

Opublikowano

Prawda jest taka że to co zrobisz będzie czystym małpowaniem SciFuna, trzebabyło wcześniej wpaść na taki pomysł.

SciFun pozatym ma rozplanowane odcinki na kilka lat w przód, dzięki temu że jego brat to AdBuster ma też hajs na realizację tych odcinków w sposób legalny.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Prawda jest taka że to co zrobisz będzie czystym małpowaniem SciFuna, trzebabyło wcześniej wpaść na taki pomysł.

SciFun pozatym ma rozplanowane odcinki na kilka lat w przód, dzięki temu że jego brat to AdBuster ma też hajs na realizację tych odcinków w sposób legalny.

Mym skromnym zdaniem uważam, że nie będzie to czyste "małpowanie" - jak to ująłeś. Równie dobrze mógłbym napisać, że SciFun wzoruje się innymi kanałami Youtube, dajmy dla przykładu ten:

http://www.youtube.com/user/CrazyRussianHacker

. Nie chcę dzielić skórny na niedźwiedziu, ale w dzisiejszych czasach coraz częściej mówi się o nauce, staje się ona punktem kulminacyjnym wśród widzów na Youtube. W stu procentach jest to bardziej opłacalne niż prowadzenie dennego kanału, na którym będziemy wzorowali się wyłącznie recenzjami oraz gameplayami gier.

Pomyślałem, że jeżeli chcę coś osiągnąć na Youtube, to muszę propagować swoje zainteresowanie, coś czym naprawdę się interesuję. W tym przypadku jest nauka. Może znajdzie się jakieś grono, które będzie wraz ze mną dzieliło moją pasję.

Opublikowano

Przepraszam że nie na temat, ale chcialbym by takie vlogi podczas ogladania sprawialy wrazenie ze ogladam jakis film dokumentalny.

Przepraszam że nie na temat, ale chcialbym by takie vlogi podczas ogladania sprawialy wrazenie ze ogladam jakis film dokumentalny.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Lekki klimat nigdy nikomu nie zaszkodzi.

To możę Aion Lub tibia ? nikt z teog nie nagrywa a wiele osób oglada i to masa jeśli ktoś już nagrywa ;]

Dziękuję za przykład, ale zaczynamy rozmawiać nie na temat. Idąc tropem naszej konwersacji, niedługo zmienimy temat na lody gałkowe... Powrócmy do mojego nieszczęsnego nicku "naukowego". ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...