Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Teemo

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie :)

Jaki Teemo jest lepszy na TOP ? :D

Ad czy AP

Tak wiem wy mi napiszecie że AP .. Ale najlepszy gracz Teemonem w LoL'u Gra właśnie zazwyczaj AD rzadko AP Dlaczego ?.. mam na myśli TheRainMan'a

Prosze o wypowiedz kogoś minimum z Platyny :)

Dziękuję :D

Opublikowano

AD ? Najlepszy teemo world - Muczaczos i on gra ap.

Jego build:

Buty na przebicie odp.+Nashor+Maska+LichBane+Void Staff+ Sytuacyjne

Opublikowano

Yyy jak masz zamiar przegrac to graj AD... To nie jest champ AD tylko AP kazdy przelicznik skill to AP i truta takze

x

Opublikowano

Tylko że Muczaczos gra na Midzie xD a mi chodzi o Topa :)

Człowieku widziałeś kiedyś stream'a od Muczaczosa??? On gra na Topce. Build podany wyżej. Teemo tylko i wyłącznie AP bo pod AD słaby jest

Opublikowano

Jak dla mnie teemo only AP na topa, przecież postacie z topa w większości mają boosty do armora, nie do ap.

Ogólnie lepszy dmg ze skilli (E/Q/R), z AA też pod warunkiem że kupisz Lich Bane.

Szczerze to teemo ad nie ma dmg z żadnego ze skilli, przydatny w skillsecie jest tylko W (jak jest teemo AD).

Jedno słownie wygrywa teemo AP, na topa.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Yyy jak masz zamiar przegrac to graj AD... To nie jest champ AD tylko AP kazdy przelicznik skill to AP i truta takze

Omijam fakt że Tristana też ma wszystkie przeliczniki na AP, ale co tam, chodzi się nią głównie na ADC, pszypadek? nje sondze.

Teemo AD bije trochę mniejszy dmg od AP, lecz zyskuje coś czego AP nie ma, sustain, jego Q pod AD głównie jest używany w celu oślepienia przeciwnika gdy w nas wskoczy bądź próbuje nas harrasować, E oczywiście nie bije dużego DMG ale przydaje się bardzo w early, Grzyby głównie służą jako wardy i jako slowy. W daje nam pasywnie i aktywnie movement speeda co jest przydatne.

Ja grywam obyma buildami, lecz bardziej mi przypadł AD poprzez swój sustain na linii.

Opublikowano

AD ? Najlepszy teemo world - Muczaczos i on gra ap.

Jego build:

Buty na przebicie odp.+Nashor+Maska+LichBane+Void Staff+ Sytuacyjne

Lol, to ciekawe którego Muczaczosa Ty oglądasz. To jest midlaner a nie toplaner. Teemosem gra topa bo mu obojętne czy mid czy top, jednak woli mida. Zazwyczaj chodzi na topa również dlatego, że w jego teamie ktoś chce mida, no to mu ustępuje. Po za tym gdzie i kiedy Ty widziałeś u niego void staffa? LOL

Jego build: 1/2 maski -> Nashor -> Sorce -> Maska -> Kielich -> Zhonyia -> Rabadon. Czasem dodaje również Lich Bane

@topic

Według mnie lepszy AP, bo ma damage :huh:

Opublikowano

Tylko że Muczaczos gra na Midzie xD a mi chodzi o Topa :)

Gra też na topie ...

Lepszy teemo AP Soccerki > Maska > Nashor > Rylai > Wits End > Void Staff

Opublikowano

AP jest wg. mnie lepszy(na topa,jak i mida),na AD kiedyś była moda,teraz jest tak że z hitów i tak jest ogromny DMG(przez E,do tego można kupić lich bane),ma trutkę,która zadaję ogromny DMG oraz jest używana do harass'u/1v1.

Do tego teemo AP ma ogromny DMG z grzybów,czasami w late dobry grzyb może zdecydować o dobrym focusie,do tego może kogoś zabić.(jak nie ma full hp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...