Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki xCrafters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Jest ktoś może w posiadaniu paru pluginów z xCrafters? Ostatnio po necie krążyła paczka z paroma z ich autorskich pluginów lecz nie moge jej już nigdzie znaleść ;/

Opublikowano

No i na co Ci je? Z Jednym nic nie zrobisz bo wymaga reszty, z resztą nic nie zrobisz, bo wymaga podpinania, pod MySQL bez edycji kodu nic nie zdziałasz, bo połączenie z MySQL nie mają w cfg. Dziękuje dobranoc, nie znajdziesz nie dostaniesz. Autorskie pluginy to autorskie wynajmij technika, albo sam rusz 4 litery, i napisz sam. (tak tak wiem, musi się nauczyć javy.) Administratorów proszę o zamykanie automatyczne tematów o pluginach z xcrafters, autorzy nikomu nie dali zgody na ich publikowanie, ani używanie na własnych serwerach a co dopiero do kopiowania i tworzenia z ich kodu.

Pozdrawiam.

Ps. Za posiadanie tych pluginów bez zgody autora dłużej niż 48h na kompie, jest karalne.

10732745374541468291.png

Opublikowano

prosze o szybką odp albo niech ktoś wrzuci na jakiś hosting np SpeedyShare mediafare

Czy Ty nie potrafisz czytać? Nikt Ci tego nie da, bo ni chce mieć konfliktu z prawem,jak i to że chcesz zachować takie rzeczy bardziej dla Sb.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Po co wszystkim te pluginy? Tak jak xMruczek nic z nimi nie zdziałasz ;)

Opublikowano

Po co sie do chlopaka czepiacie? Gosciu chce byc "orginalny".

PS:

Jest to nie mozliwe zeby ich pliki wyplynely do neta(no chyba ze wrzucili).

Opublikowano

Po co sie do chlopaka czepiacie? Gosciu chce byc "orginalny".

PS:

Jest to nie mozliwe zeby ich pliki wyplynely do neta(no chyba ze wrzucili).

Oryginalny mając nie swoje pliki ? Bitch please -.-

Ich pliki wypłyneły do neta. I nie sami ich nie wrzucili.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Ich pluginy to tani szajs wykonany przez dzieciaka jakim jest Teapot. Nie radze ich pobierac.

Njolbrim moim idolem.

Opublikowano

Ich pluginy to tani szajs wykonany przez dzieciaka jakim jest Teapot. Nie radze ich pobierac.

Tak tak, tani szajs, dzieciaka Teapota.

Weż nie pierdol jak się nie znasz? Teapot możę i ma 16 lat.

Ale tego co potrafi, sam byś się uczył min. 5 lat.

Chłopak jest zajebiście zdolny. (ok.16 języki programowania zna.)

Do tego to że piszę dla Craftserve, raczej jednak udowania, że nie jest jakimś randomem.

Technik za napisanie ich pluginów wziąłby od. 200 do 500 zł.

Co do tematu pluginów i tak nie dostaniesz.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Akurat Teapot ma umiejętności, uwierz mi. ;-)

Co do samych pluginów są dobrze napisane, ale praktycznie bezużyteczne, tak czy siak sypią błędami, nie są podłączone do odpowiedniej bazy danych. ;-)

Opublikowano

3-4 h bawiłem się jd-gui i proszę. Działają bez podłączania do bazy danych tylko ci zaśmieca pliki :p.

Opublikowano

3-4 h bawiłem się jd-gui i proszę. Działają bez podłączania do bazy danych tylko ci zaśmieca pliki :P.

hahahahahaha jebłem.! :D !

jd-gui ? I co moze jeszcze tam edytowałeś hahahahahahahahaha

O kurwa, jest linijka odpowiedzialna za to ze jeśli baza nie zostanie wczytana/stworzona to cały plugin sypie. Nic z tym nie poradzisz pis joł.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Xmruczek kolejny hejter i nabijacz postów, skąd te dzieci się biorą :c.

Wiadomo jd+eclipse :*. Kodu było zrobić ale działa.

Opublikowano

Xmruczek kolejny hejter i nabijacz postów, skąd te dzieci się biorą :c.

Wiadomo jd+eclipse :*. Kodu było zrobić ale działa.

I teraz takie info, przepisałeś ich plugin na gildie, przyznales się tu do tego. Dziękuej dobranoc, gdybym miał czas i był konfidentem to bym zaraz na psiarnie poleciał i to zgłosił. Prawa autorskie,

10732745374541468291.png

Opublikowano

Wykorzystałem troche kodu.

Hehe, przyjmą zgłoszenie od pana "17 lat".

Wykorzystałem troche kodu.

Hehe, przyjmą zgłoszenie od pana "17 lat".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...