Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DISS] Nakou vs es-3-igrek # Rewanż

Nακou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyzywający; Ja

Wyzywany; es-3-igrek

Czas; 3 dni

Wersy; bez limitu

Powód; po pierwszej Twojej porazce chciałes sie odegrać i wziąć rewanż wiec teraz masz okazje ( puki konta mi nie zbanują )

Przyjmujesz? to zaczynasz :)

Opublikowano

Ale nie biorę rewanżu. Trzeba było bana nie dostać. Teraz nie mam najmniejszej ochoty na pisanie pierdolonych tekstów, ani nic związanego z rapem gdyż jestem rozjebany emocjonalnie.

Mój diss dla cb to minuta ciszy. NARA!

Opublikowano

Minuta ciszy # Eripe - diss na Wute Es ;d

Głos na s3y'a

Na chuj spamujesz idioto i pajaca z siebie robisz ?

jesteś taki mocny w ocenie to wyskocz na dissa chłopaku :)

@Temat do zamknięcia, jednak dyduś speniał

Ale nie biorę rewanżu. Trzeba było bana nie dostać. Teraz nie mam najmniejszej ochoty na pisanie pierdolonych tekstów, ani nic związanego z rapem gdyż jestem rozjebany emocjonalnie.

Mój diss dla cb to minuta ciszy. NARA!

rozjebany emocjonalnie ?

a co dziewczyna cie rzuciła jak pokazałeś jej co masz w majtach?

Opublikowano

Hmm, diss ? Po co ? Żeby rzucać jakieś bezsensowne wyzwiska i wyssane z chuja historie ? Jak dla mnie diss musi być oparty na argumentach, a my się wgl. nie znamy więc to nie ma sensu. Widzę, że nikt nie głosuję więc oddam drugi głos na s3y'a. Już 2:0, coś Ci nie idzie ziomek

Opublikowano

Wygrałem, możesz wypierdalać ;)

Czy ty nie potrafisz zrozumieć, że kręcę z cb bekę na maksa? Udajesz wkurwionego dzieciaka na cały świat i myślisz ze komuś zaimponujesz? chyba jedynie tym swoim znajomym, których poziom inteligencji jest tak niski, że prostych aluzji nie rozumieją. Frajda jak chuj dostawać bany co tydzień? najlepiej byś zrobił idąc do szkoły i ucząc się, gdyż twoje "ostre pancze" nie wykraczają poza poziom bezpodstawnego bluzgania często towarzyszącemu obrazie czyjejś rodziny.

"Ponoć talent jest tylko iskrą dla ognia" i choćbyś go kurwa miał to zgaszę go ot tak^^ (Jakbyś nie wiedział, a zapewne nie wiesz bo nie wiesz co to dobry rap, to wstawiłem cytat tekstu Skora w numerze SumaStyli - Miliardy)

Tak na zakończenie to chciałbym tylko dodać, iż konsekwentnie ze swoim sumieniem mam wyjebane na każde hejty jakie się tu pojawią, zresztą jak zawsze. No i oczywiście bez pozdrowień dla gimbów^^

P.s gimb to nie uczeń gimnazjum, gimb tylko styl bycia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...