Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joystick z Xboxa do PC

slu-rps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie czy da się podpiąć pada z xboxa do pc poprzez normalny kabel taki jak jest na obrazku.

PS:Jeśli w złym dziale to proszę o przeniesienie

Dzięki

post-393322-0-18805700-1388668285.jpg

Luc97PL.png

Opublikowano

tak, można.

Okey dzięki a mógł byś jakiegoś linka czy coś podać gdzie pokazują jak to zrobić bo jak szukam w google to pokazują ale z jakimś innym kablem ;/

Luc97PL.png

Opublikowano

tak, zainstaluj i grasz :)

zainstalowałem zresetowałem kompa i mrugają mi te lampki ale jak chce np w bf4 ustawić to nie działa ;/

Luc97PL.png

Opublikowano

to pewnie trzeba kupić odbiornik do pada. ty podłączasz przez kabel do ładowania?

no takie pytanie zadałem czy da się podpiąć przez taki kabel

Luc97PL.png

Opublikowano

Jeżeli to jest pad bezprzewodowy, a ten kabel służy do ładowania go, musisz kupić do kompa odbiornik, który jest... dosyć drogi. Gdybyś miał pada, który jest na kabel (przewodowy) wtedy nie byłoby tego problemu.

Taniej by było kupić jakiegoś pada z allegro za 25zł + 10zł z przesyłką, niż kupować ten odbiornik. Poza tym od kilku lat mam 2 pady za bodajże 23zł sztuka imitowane na wzór od PS3. Czuć co prawda, że to tandeta, ale sprawdza się i do PS3, jak i do PC bez problemu. Żadnych problemów z nimi nie miałem. A sam kabel ma 3,5M + do tego tani kabelek przedłużający na USB za 5zł i masz 5m+ ;] Pewnie jakiś podobny pad wzorowany na X360 się znajdzie.

EDIT:

Sorka, wcześniej nie mogłem spraedzić, a teraz widzę, że ten odbiornik kosztuje ok 35zł, więc jak tak, to pewnie, kup i wszystko będzie działać ;]

Sporo niższa jest ta cena niż ostatnio jak tego szukalem ;]

Opublikowano

Jeżeli to jest pad bezprzewodowy, a ten kabel służy do ładowania go, musisz kupić do kompa odbiornik, który jest... dosyć drogi. Gdybyś miał pada, który jest na kabel (przewodowy) wtedy nie byłoby tego problemu.

Taniej by było kupić jakiegoś pada z allegro za 25zł + 10zł z przesyłką, niż kupować ten odbiornik. Poza tym od kilku lat mam 2 pady za bodajże 23zł sztuka imitowane na wzór od PS3. Czuć co prawda, że to tandeta, ale sprawdza się i do PS3, jak i do PC bez problemu. Żadnych problemów z nimi nie miałem. A sam kabel ma 3,5M + do tego tani kabelek przedłużający na USB za 5zł i masz 5m+ ;] Pewnie jakiś podobny pad wzorowany na X360 się znajdzie.

EDIT:

Sorka, wcześniej nie mogłem spraedzić, a teraz widzę, że ten odbiornik kosztuje ok 35zł, więc jak tak, to pewnie, kup i wszystko będzie działać ;]

Sporo niższa jest ta cena niż ostatnio jak tego szukalem ;]

ok kiedyś kupiłem pada do pc ale nie wiem co zrobić żeby działał jest połączony kabel z padem USB jak go podpiąłem to wyskoczyło że niby pobiera czy instaluje sterowniki ale ANALOG się nie świeci i jak próbowałem ustawić w bf4 to nie śmiga ;/

Luc97PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...