Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra bez aktualizacji

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowalem bf4 z 3dvd ok 1h z pobraniem origina, myslalem ze to juz koniec, chce uruchomic gre a tu wyskakuje mi info ze musze pobrac patcha ok 1gb.

Mam slabego neta, 1gb pobiera mi ok 4h, czy da sie uruchomic inaczej bez pobierania 1gb, lub pobrac tego patcha z innego zrodla lub zeby ktos mi tego patcha pobral?

Opublikowano

a jak bym zainstalowal na kumpla kompie i pobral patcha, a pozniej przeniosl pliki na pendrive do mojego pc to by dzialalo? :D

Opublikowano

przetrwalem :-D jak narazie odpalilem na poligonie na ultra i jest płynność hehe

4x2,4 ghz

4gb ram

gts250 1gb

Opublikowano

przetrwalem :-D jak narazie odpalilem na poligonie na ultra i jest płynność hehe

4x2,4 ghz

4gb ram

gts250 1gb

Nie możliwe, abyś na takim sprzęcie miał płynne ultra.

Opublikowano

mozliwe, ale nie w hd tylko 1280x1024. na prawde jest wszystko plynnie, nawet przy wybuchu samochodu, zawaleniu budynku nie przytnie :-D

@edit

poprawka, w singlu plynnie chodzi na srednich :/ w multiplayer pewnie na niskich beda lagi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...