Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Glitch ?

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy gościu na tym filmiku glitchuje czy nie ?, a jeśli tak czy może dostać za to bana

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

gliczuje , ale nie wiem czy dostanie bana, bo nie widac jego nicku.Mógł cie zabić z innej strony.Jak bys skierowal scope bardziej w niego , tak aby nick bylo widac.Były by wieksze szanse ze dostanie bana

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Niby widać trajektorię lotu, zgłoś, co Ci szkodzi. Choć pewnie dostanie bana po iluś miesiącach, bo nexon to tak szybko nie sprawdza raportów.

Opublikowano

zaraportuje go bo mnie ostro wkurzał, siedział tam prawie przez całą gre i pare razy mnie ściągnął właśnie tak glitchując i nie tylko mnie.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

jak już jesteśmy przy gliczach :3.

to chciałbym się spytać jak gram QR i jest ten murek na SF (shortfuse) jak się wchodzi to po prawej stronie przy tirze jak tam wejść i czy to jest banowalne ? :P

Opublikowano

Nie, bo zombie mogą się do Ciebie dostać i zainfekować, nawet nie musząc tam wchodzić.

Opublikowano

Hmmm, skoro już temat jest to nie będę zakładał następnego.

Na oilu na QR jak u góry są te kontenery i przy tym wąskim mostku jest jeden, który się przesuwa prawo-lewo to włażenie na ten płotek i skakanie na shifcie na ten kontener to jest glitch?

Kiedyś udało mi się skoczyć na niego i wlecieć w gromadę ludzi po drugiej stronie i zainfekować paru to ktoś napisał, że to bug, więc się spytam, bo bana nie chciałbym wyłapać. :)

Opublikowano

Hmmm, skoro już temat jest to nie będę zakładał następnego.

Na oilu na QR jak u góry są te kontenery i przy tym wąskim mostku jest jeden, który się przesuwa prawo-lewo to włażenie na ten płotek i skakanie na shifcie na ten kontener to jest glitch?

Kiedyś udało mi się skoczyć na niego i wlecieć w gromadę ludzi po drugiej stronie i zainfekować paru to ktoś napisał, że to bug, więc się spytam, bo bana nie chciałbym wyłapać. :)

To jest jump trick, ale wydaje mi się że widziałem bany za to.

Opublikowano

No właśnie, że jump trick to wiem, ale chodzi o to czy banowany. :) Wczoraj przeleciałem około 30 stron na forum reportów i nic nie spotkałem, dzisiaj jeszcze przeszukam, może coś znajdę. :)

Edit. Znalazłem na forum CA temat z wymienionymi banowanymi bugami na poszczególnych mapach i niby http://forum.nexoneu.com/showthread.php?149865-Ingame-bugs-Reporting-amp-information-Updated-08-06-2012 nie ma tutaj akurat tego o którym mowa, ale temat był ostatni raz edytowany 18-11-2012.

Opublikowano

Za wskakiwanie na ten kontener jest ban na zawsze.

Przykład: (jego nick to Neonfisch)

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1131394-Glitcher-Neonfisch&highlight=Neonfisch

Lista banów: (jego nick podświetlony, ban za glitching)

iaphe4R.png

Jak widzisz na screenie, ma bana do 9999 roku, a na koncie miał milion gp

6RQhrMB.png

Opublikowano

O kuźwa, muszę śledzić reporty, bo w czwartek tak zrobiłem, wleciałem tam gdzie się campi i 3 zainfekowałem. :) Mam nadzieję, że nikt nie nagrywał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...