Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop Hack (DH)

schleck15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was nie będę takim Szczurem jak koleś Empi. Który chwali się DH i pytałem się co to za DH a on fajny . Koleś jesteś zje.. i tyle ci powiem !

Tu link do niego

http://www.mpcforum.pl/user/216092-empi/

Drop Hack działa na PL ! Nie wiem jak z privami ale coś mi się zdaje że też .

No to tak pobieramy M2K Mod

xxx

Uruchomiamy i już nie pamiętam czy trzeba było tam wskazać plik bin czy jak , sami zobaczycie .

No i uruchomiamy mamy trzy okienka :

m2kmod

New Drop Dialog

Mobber Module

i zaznaczamy m2kmod . New Drop Dialog nie wiem czy to nie jest od dropu np. PD/Pele/Rekawicy . Bo na m2kmod nie podnosił , najlepiej zaznaczcie obie opcje ! Kliamy Run

Uruchomił nam się metin po prawej stronie mamy już Show Hackbar czyli że wszystko jest git z hackiem. No to się logujemy i klikamy na Show Hackbar żeby drop hack działał to musimy z innej postaci wziaść naszą postać do pt i tą niepotrzebną postacią się wylogowujemy a tą co mamy kraść zostawiamy.

Teraz klikamy tą ręke dokładnie to Itemstealer i klikamy tam Play i to wszystko .

Najgorze jest że musimy być bardzo blisko metka żeby ukradł drop .

Już dostałem bana po dwóch dniach gry. Miałem 18 lvl i kradłem drop w Red Lesie około 10 minut temu jest w Red Lesie koło metka i czekam aż ktoś przyjdzie go bić . A tu logło mie do M2 nie do mojego królestwa co najciekawsze byłem u Stajennego na środku czyli koło tych kucyków ,Gdzie chyba bez hacku już wyjść nie idzie .

Aaa jeszcze jedno jak wam działa to napiszcie w komentarzach FUCK YOU EMPI.

Opublikowano

Troche chujowy ten dh bo ma mały zasięg, ja posiadam z większym coś takiego jak było w easymetin2.

Szkaty blasku wystarczyło, że stanie się na środku komnaty i kosiło z całej :)

Szukaj dalej haha

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No i po co..? Żeby znowu wszyscy wszystko kradli? Jeb się, każdy dostaje wedle swoich umiejętności. Będziesz sb na niego zasługiwał jak sam go sb napiszesz. Pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...