Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrałbyś/zagrałabyś na...

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwerze?

• Tak
      3
    • Nie
      5
  2. 2. Je?eli zagra?by?/zagra?aby? na takim serwerze to jaki typ by? wybra?/wybra?a?

• Survival
      6
    • FB+Survival (dzia?ki, survival, mo?e sklepy)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na jednym serwerze 1.7.2 i stwierdzam, że póki większość serwerów nie będzie ruszać na 1.7.x to gracze będą przesiadywali na 1.6.4. Dla nas premiumowców przełączenie z 1.6.x na 1.7.x to nie jest problem ale innym się nie chce przełączać grając na kilku serwerach 1.6.4 tylko po to, żeby przejść na jeden serwer 1.7.3 który mają w swoim spisie.

Poważnym problemem np dla mnie przy 1.7.x jest brak wersji OptiFina co stanowi dla mnie zupełnie inną rozgrywkę niż na wersjach które posiadają swoje odpowiedniki OptiFina.

Opublikowano

Grałem na jednym serwerze 1.7.2 i stwierdzam, że póki większość serwerów nie będzie ruszać na 1.7.x to gracze będą przesiadywali na 1.6.4. Dla nas premiumowców przełączenie z 1.6.x na 1.7.x to nie jest problem ale innym się nie chce przełączać grając na kilku serwerach 1.6.4 tylko po to, żeby przejść na jeden serwer 1.7.3 który mają w swoim spisie.

Poważnym problemem np dla mnie przy 1.7.x jest brak wersji OptiFina co stanowi dla mnie zupełnie inną rozgrywkę niż na wersjach które posiadają swoje odpowiedniki OptiFina.

Jest tylko taki mały problem... Ja nie pisałem o aktualnej wersji minecraft 1.7.x (sam na niej nie gram), tylko o wersji Beta 1.7.3. Chciałem stworzyć serwer dla ludzi, którzy chcieliby zagrać tak jak kiedyś... przed nadejściem czasów Jeb'a...

Opublikowano

Rozumiem ale wątpię, żeby ludzie chcieli rzucić swoje serwery 1.6.4 i przejść na 1.7.3 sam się dziwię, że tak długo trwa przechodzenie serwerów na 1.7.3.

Opublikowano

Rozumiem ale wątpię, żeby ludzie chcieli rzucić swoje serwery 1.6.4 i przejść na 1.7.3 sam się dziwię, że tak długo trwa przechodzenie serwerów na 1.7.3.

Czlowieku on mowi o BETA 1.7.3 nie o zwyklej 1.7.3

Ja bym chetnie zagral , bez jakiegos expa , enchantow , smokow i innego gówna które zepsuły majnkrafta :(

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

Nie, gdyż to by było nieco nudne. A tak w ogóle, to jest gdzieś silnik na tą wersję?

Wszystko jest jak dobrze poszukasz...

@up2,3

Bardzo dziękuję za wasze opinie jednak mogliście jeszcze ankietę wypełnić :/

Wolicie SV+FB czy SV?

Opublikowano

Zagrałbym na dobrze dopracowanym Survivalu .

Jeszcze się tak spytam (żeby zaraz nie okazało się, że jest inaczej), chodzi Ci o betę, a nie tak jak niektórym o aktualne 1.7.4?

@down

Rozumiem też lubię grać na serwerach typu hardcore/minigames :) Jednak mi chodzi o coś całkiem innego kiedyś w końcu MG nie było...

Opublikowano

Osobiście nie zagrał bym na żadnym z tych typów serwera, ponieważ oba tryby są ch*jowe, beznadziejne i nudne. Jeżeli miałbyś tam jakichkolwiek graczy to pewnie dzieciaki +6 lat.

teraz modne są serwery Mini Games i Hardcore, ale żeby taki serwer Mini games wypalił potrzeba stabilnego silnika i 500+ slotów, a na Hardcore też stabilny silnik i 200+ slotów.

Najważniejsza w tym wszystkim jest zgrana i ogarnięta ekipa administracji jak i zarówno Budowniczych.

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

Czemu nie ???

TeamSpeak: Game-TSpeak.pl || Zapraszam || Darmowe Kanały || Szukamy Adminów || Przyjdź z 5 kolegami i zgarnij VIP'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...