Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darius Od Zera Do Masowego Killera

IIIGIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Bardzo Serdecznie ;)

W dzisiejszym poradniku pokaże ci jak z Dariusa zrobić Masowego Killera Więc Do Roboty ;)

Historia Darius'a, Ręka Noxus

Nie ma większego symbolu noxiańskiej potęgi niż Darius, najbardziej zaprawiony w bojach wojownik państwa-miasta. Kiedy wstąpił do wojska, siłą i zdyscyplinowaniem dorównywał już weteranom. Pierwszy test jego odwagi odbył się podczas ważnej bitwy przeciw Demacji, kiedy to wojska Noxus były wyczerpane, a wróg miał przewagę liczebną. Kapitan Dariusa zarządził odwrót, ale ten uznał to za tchórzostwo. Poszedł on do dowódcy i zdekapitował go jednym ciosem potężnego topora. Przerażeni, lecz zainspirowani żołnierze udali się za nim w bój i walczyli z niesamowitą siłą i zaciekłością. Po długiej i męczącej bitwie odnieśli zwycięstwo.

Czary Przywoływacza:

Flash.pngBłysk- Dostępne od poziomu 12 . Teleportuje gracza na małą odległość w kierunku miejsca wskazanego przez kursor.

Ignite.png Podpalenie- Dostępne od poziomu 8 Podpala wrogiego bohatera, zadając 70-410 pkt. nieuchronnych obrażeń (w zależności od poziomu bohatera) przez 5

sekund i obniża w tym czasie skuteczność efektów leczących cel.

Umiejętności Dariusa :

4831836500_1337609071.png

Passywny skill Dariusa Darius wywołuje krwotok, który zadaje obrażenia w ciągu kilku sekund.

5556107000_1337609071.png

Darius kręci młynka toporem , gracze którzy stoją bliżej otrzmują 50% więcej

obrażeń

3044295900_1337609071.png

Następny atak Dariusa zada więcej obrażeń i spowolni przeciwników. Czas odnowienie um. skraca się zależnie od tego ile razy nałożony został krwotok.

3468994100_1337609071.png

Darius pchnie topór w kształcie stożka i przyciąga wrogów do siebie. Biernie 5% przebicie pancerza.

6682732900_1337609071.png

Nasza Ulti Postaci

Darius skacze na przeciwinika i zadaje duże obrażenia. Darius zadaje więcej obrażen zależnie od tego ile razy nałożony został krwotok. Gdy umiejętność zabije przeciwnika natychmiastowo się odnawia.

Rozdawanie Skilli:

Level 1: Q
Level 2: W
Level 3: E
Level 4: Q

Level 5: Q
Level 6: R
Level 7: Q
Level 8: W
Level 9: Q
Level 10: W
Level 11: R
Level 12: W
Level 13: W
Level 14: E
Level 15: E
Level 16: R
Level 17: E
Level 18:
E

Specjalizacje:

7130046700_1337610928.png

Runy:

Jako iż Darius jest ad kupujemy

Znak:

6560022900_1337609885.png

Ze znaku Kupujemy Obrażenia i tyle ponieważ Darius zadaje duże obrażenia a jezeli dodamy do tego runy będzie on kosiarzem.

Build

Eq na start:

1055.png2003.png
Next Eq

3074.png -----> 3071.png ----->3035.png ----->3031.png ----->3117.pngButy Ulepszamy na : 3270.png

Jest To Mój Pierwszy Tutek Do Gry League Of Legends . Troche Już Gram Dariusem i Postanowiłem Podzielić Się Moim Sposobem Gry ;)

Powodzenia w Graniu Mam Nadzieje ,Że pomogłem . ManiekPLFuL

Opublikowano

Masterki s3, build, co tu duzo mowic. CHUJOWY... TuT napisany przez, juz daleko nie szukajac, Silvera ?

Darius jest bardziej Usefull pod Tanka, z takim buildem to mozna NAJWYZEJ grac Normale. Ale racja, wtedy masz ogromny dmg ( No ale zeby nie bylo zadnego Def )

Nie Polecam grac na tym buildzie...

Tyle z mojej strony.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co za bullshit.. Na 90% kopiuj wklej, jakoś nie estetycznie to wszystko wygląda. Jeśli naprawdę to twój poradnik i jesteś jego autorem to popraw całego tuta..

mqdefault.jpg

Opublikowano

5556107000_1337609071.png

Darius kręci młynka toporem , gracze którzy stoją bliżej otrzmują 50% więcej

obrażeń"

A ja byłem święcie przekonany, że jest zupełnie na odwrót :D

Opublikowano

masterki s2/s3

build słaby, taki brąziakowy

eq na start mierne

runy takie sobie

+ każde słowo z wielkiej litery (straszne) jest nieestetyczne i niepoprawne ortograficznie (oczywiście mowa tu o tym co jest pisane własnoręcznie, nie kopiowane..)

Ten odstęp przed kropką lub przecinkiem.

nie polecam tuta :)

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Ja zawsze buduje pod dmg tylko pierwszy itemek(najczęsciej hydra lub tasak) potem 1k hp i reszta pod tanka z hp i nikt nie ma ze mną szans na 1 vs 1!

Aa i polecam też kupić lodowy młot też bardzo przydatny itemek dla darka

Opublikowano

Ja zawsze buduje pod dmg tylko pierwszy itemek(najczęsciej hydra lub tasak) potem 1k hp i reszta pod tanka z hp i nikt nie ma ze mną szans na 1 vs 1!

Aa i polecam też kupić lodowy młot też bardzo przydatny itemek dla darka

Co z tego że 1v1 nikt z tobą nie ma szanas? Kto jest tak głupi żeby pierwsze bić dariusa? Darius to taki syf, że w tfach jest useless. Twój team cały zginie, sam nic nie przytankujesz, i co solo penta? Btw jaxem bym rozjebał darka, o 1v1 z jaxem nawet nie ma o czym rozmawiać, to samo nasus.

Opublikowano

Słaby tut, stare masterki, 1 bulid bez żadnego wyboru sytuacyjnego, zły opis skilla (Q).

Co do bulidu tego co podałeś to darius to tank, nie potrzebuje więcej dmg bo ma true.

Po co mu jakieś IE ?

928011413476457403957.png

Opublikowano

Według mnie tutorial jest do kosza. Złe masterki, build mierny, runy... w ogóle chyba ich nie ma, nie ma poradnika jak się zachowywać w danej fazie gry, brak jakiejkolwiek estetyki.

1/10

Opublikowano

Popraw specjalizacje, runy, opisz jak grać w różnych fazach gry, ponieważ póki co to nie jest tutorial.

Daje Ci na to czas do 24:00, inaczej poradnik trafi do kosza.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...