Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Red skull?

kamil9887

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was pytanko odnośnie RL'a.

Ostatnimi czasy modne zrobiło się wbijanie afk-botom rs i zabijanie z full setami!:D

Czy jest ktoś wstanie podzielić się tym z pewnym gronem osób?- Jak to się robi ?

Pozdrawiam!

PS: Pomóżcie wypędzić boty z Aurory!:D

Opublikowano

Nie jestem za bardzo pewien ale widziałem to na yt . Czyli tak ta osoba oczywiście musi zabic np noobka ktorego stworzymy to jest chyba 5 fragow jak sie nie myle ;p wchodzi wtedy mu oczywiście redskull . Tylko problemem jest zrobic tak aby bot udeżył gracza :p

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Wyczytałem gdzieś że gdy bot ma zbierać loota to wywalamy runke na mobka i on uzywa tej runki tylko nwm czy to na tej wersji wypali i musisz miec jakieś noob chary :p Probój :D

c848.jpg

Opublikowano

Łatwizna ja to robiłem tak wbijałem sobie głownym kontem PK ?(ryzykowne i miałem 3 nooby 8 lvl drute/sorci) goniłem typa w miescie aż wkońcu udawałem że niby padam od niego i uciekam (był to knight) on oczywiście bił we mnie exori jak szalony ja poszedłem podziemia gdzie nie ma ludzi a ten nadal exori wiec podszedłem pod miejsce gdzie wylogowałem 3 postacie na miejscu drabinki (gdzie akruat stałem i miałęm taki sam outfit jak noob chary) miałem bota wiec klikłem hhotkey i wszystkie 3 postacie sie zalogowały a on je zabił na hita i wpadł mu rs ;] bo ich nie zauważył ubiłem go i eq dla mnie Jest masa sposobów na to ale nie wiem jak jest w tym uptade co było czy nadal to działa bo robiłem to dawno temu

xmMfHrm.png
Opublikowano

Fajnie . Tylko że jemu chodzi o to aby bot expiacy zabił jego postać a jak bota zmusić do tego ....

c848.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...