Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Odzyskanie konta

wilkolak241

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z odzyskaniem konta tankgirl105 ,więc przy rejestracji podałem email istniejący przez 3 minuty nexon sie ogarną i teraz nie mogę zalogować sie na moje konto PMOCY!!!!

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Musisz napisać na support z prośbą o dane do konta.

Opublikowano

Ha! no właśnie tylko ja jestem zielony w tych sprawach dlatego mógł byś jakoś opisać co i jak ?

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Valze super dzięki tylko ,że ja właśnie nie moge sie zalogować na ich strone z tego konta

2eciz4o.jpg

Opublikowano

żeby napisać do niech do supportu przez tą strone która jest podana w TuT-cie nie trzeba być zalogowanym ;)

miałem ten sam problem i oddali mi konto :).

Opublikowano

O a co napisałeś w treści ? :P

No i tak jest takie okienko ,że mam wpisać email konta a jak jak go nie znam ?

2eciz4o.jpg

Opublikowano

umiesz ang. na poziomie podstawowym oraz polski ?

tam wpisujesz tylko e-mail kontaktowy ! gdzieś Ci dane muszą wysłać, nie ?

Napisałem, że miałem przerwę 5 miesięcy i kiedy chciałem, znów zacząć grać to zaskoczono mnie tą " aktualizacja ". Przez ten długi czas zapomniałem danych do konta itp.

Oni Ci potem wysyłają taki "test" z pytaniami, na które powinieneś odp dotyczące twojego konta.

Na przykład :

• przybliżona data utworzenia konta
  • jakimi sposobami najczęściej płaciłeś nx i jak masz to wyciągi tzn np.: numer psc albo telefonu
  • jaką miałeś rangę NX
  • kiedy ostatnio kupowałeś nx ( przybliżony czas )
  • zdjęcia z konta jeżeli jakieś masz ( ja napisałem, że przerzuciłem się na win8 i zapomniałem o ss konta )
  • adres ip oraz kraj/miasto

http://fotoo.pl//out.php?i=686221_nexon-pytanie.png&id=0d43d7dd6c5a8a96363537363937 - pytania

Opublikowano

ok zaraz zerknę na to dzięki

A gdzie mam napisać te odpowiedzi na pytania ?

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Wyslałem im na email te odpowiedzi no i dupa przysłali mi coś takiego

The email you recently sent with the subject "Account info" could not be processed. The email address to which you emailed the issue does not accept email that does not correspond to an existing ticket.

Die Email, die Sie mit dem Betreff "Account info" kürzlich an uns gesendet haben konnte nicht bearbeitet werden, denn sie konnte keinem existierenem Ticket zugewiesen werden.

Już sam nie wiem co mam robić . POMOCY!!!!!!!

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Oni nie odpisują tak szybko, więc jest coś nie tak. Powiedz nam najlepiej co do nich napisałeś.

Opublikowano

no że maiłem przerwe 7 miesięcy i że zapomniałem tych danych konta

2eciz4o.jpg

Opublikowano

To może podaj im jakieś dowody że to Twoje konto. Też tak mógłbym powiedzieć "witam, miałem konto GOA, dajcie mi do niego wszystkie dane" no to nielogiczne, daj im screeny z gry, z Twoim udziałem; dowody wpłat jeśli kupowałeś nx'y, Twoje realne dane, adres IP z którego wbijałeś na CA, jakie permy itd.

Opublikowano

podałem im ip a screenów nie mam bo miałem format

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Tak czy inaczej podałeś nie wystarczającą ilość dowodów, musisz się wysilić.

Opublikowano

boooże człowieku.

wysil się !!

Kiedy ostatnio ładowałeś nx ? Data nie musi być dd-mm-rrrr tylko sam miesiąc( np.: okolo 5 miesięcy temu)

Podaj mi range nx.

Przybliżone permy.

Przybliżona data założenia konta.

Zamawiałeś od nich nx przez komórkę ? Jeżeli tak to podaj numery !

Opublikowano

Podałem numery , permów nie miałem , datę co do dnia im podałem

2eciz4o.jpg

Opublikowano

napisałem teraz czekam na odpowiedz

2eciz4o.jpg

Opublikowano

witam ja mam taki sam problem tylko ze dostalem bana ze niby to nie moje konto

wysylalem im te zjebane listy tylko nie do konca jestem pewien czy dobrze wypisałem bo chyba ze 3 razy jest email do podania niewiem czy morzna podac nowy do kontaktu

Opublikowano

witam ja mam taki sam problem tylko ze dostalem bana ze niby to nie moje konto

wysylalem im te zjebane listy tylko nie do konca jestem pewien czy dobrze wypisałem bo chyba ze 3 razy jest email do podania niewiem czy morzna podac nowy do kontaktu

Odpisali coś? Lepiej by było gdybyś właśnie do nich pisał z tego zbanowanego konta, bo możesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...