Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nowy gracz

sony748

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sie was zapytać czy warto zaczynać grać w Smite, posiadam pewne doświadczenie z lola, a słyszałem ze sa to podobne gry? Jak to jest z rozgrywka, gra sie 5vs5? Jakimi postaciami najlepiej grać na poczatku, aby sie nauczyć grać? Sa w sklepie jakies podpowiedzi co kupować na danaa postac?few jest wyłącznie po angielsku czy można też ustawić polski?

Będę wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Witam, chciałbym sie was zapytać czy warto zaczynać grać w Smite, posiadam pewne doświadczenie z lola, a słyszałem ze sa to podobne gry? Jak to jest z rozgrywka, gra sie 5vs5? Jakimi postaciami najlepiej grać na poczatku, aby sie nauczyć grać? Sa w sklepie jakies podpowiedzi co kupować na danaa postac?few jest wyłącznie po angielsku czy można też ustawić polski?

Będę wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuje.

warto zacząć grać w smite dlatego, że (według mnie) jest to o wiele lepsza gra od lola rozgrywka jest w 5vs5 ale mozna grac 1vs1 3vs3 postaci ci nie doradze graj tym co chcesz gra jest tylko w jezyku angielskim i jest autobuy

Opublikowano

Tak jak napisał Szugones. Smite jednak jest dużo lepszy, ponieważ jest z widoku 3 osoby oraz polega na tak zwanych skillshotach. Najpierw polecam zagrać tutorial, ogarniesz podstawy oraz mechanikę gry.

Opublikowano

I - Tam masz tem'y w tym też Potionki (na respie kupujesz)

Domyślnie o ile pamiętam użycie jest na Z i C

9kn7.jpg

Opublikowano

Proszę nie graj w smite

W lolu niby sie farmi kille

Teraz jak byś podjebał komuś killa to masz przejebane bo ddos...

Ja osobiście grałem junglerem chciałem podpierdolić komuś killa ale on podpierdoli mi więc teraz mu *praleczka nie działa :D

WIĘC NIE ZACZYNAJ GRE W SMITE

*praleczka- komputer farmera

Opublikowano

Proszę nie graj w smite

W lolu niby sie farmi kille

Teraz jak byś podjebał komuś killa to masz przejebane bo ddos...

Ja osobiście grałem junglerem chciałem podpierdolić komuś killa ale on podpierdoli mi więc teraz mu *praleczka nie działa :D

WIĘC NIE ZACZYNAJ GRE W SMITE

*praleczka- komputer farmera

co ty tutaj pierdolisz, człowieku? Tutaj nikt się nie ciepie (oprócz Szugo :D ) jak mu się fraga podjebie.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@up

Ja już nauczyłem się wrypywać komuś naprawde super ddosa ...

Więc jak taki gnojek będzię ciągle farmi na graczach takich jak ja może się z kompem porzegnać :#

Opublikowano

co ty tutaj pierdolisz, człowieku? Tutaj nikt się nie ciepie (oprócz Szugo :D ) jak mu się fraga podjebie.

ja nic nie wiem(:D) a poza tym mi się fraga nie zabierze jedynie ja komuś ;) maniek i nie zniechęcaj nowych graczy do gry jakimiś bajkami wyssanymi z palca ^^ a poza tym wiesz, że ataki DDOS są karalne :) ?

Opublikowano

/offtopic

@up

Więc jak taki gnojek będzię ciągle farmi na graczach takich jak ja może się z kompem porzegnać :#

PORZEGNAĆ BĘDZIĘ

Według mnie pierwsze co powinieneś się nauczyć to naprawdę super ortografii.

ja nic nie wiem( :D) a poza tym mi się fraga nie zabierze jedynie ja komuś ;) maniek i nie zniechęcaj nowych graczy do gry jakimiś bajkami wyssanymi z palca ^^ a poza tym wiesz, że ataki DDOS są karalne :) ?

W Polsce są karalne jednak Policja interesuję się sprawą gdy w grę wchodzą straty jakiejś dużej firmy.

//offtopic

Nie słuchaj się Mańka, KS'y nie są tutaj niczym złym (chyba, że ktoś ma już +10 fragów i się nie dzieli #szugo). Smite jest grą zespołową, jeżeli ci ktoś napiszę, że komuś ukradłeś killa nie przejmuj się tym :)

Opublikowano

/offtopic

PORZEGNAĆ BĘDZIĘ

W Polsce są karalne jednak Policja interesuję się sprawą gdy w grę wchodzą straty jakiejś dużej firmy.

//offtopic

Nie słuchaj się Mańka, KS'y nie są tutaj niczym złym (chyba, że ktoś ma już +10 fragów i się nie dzieli #szugo). Smite jest grą zespołową, jeżeli ci ktoś napiszę, że komuś ukradłeś killa nie przejmuj się tym :)

ja nic nie robiłem nie rozumiem o co tobie chodzi ( :D :D :D ) a pozatym jak bedziesz słuchac manka to twoje tornado osiągnie nieosiągalny dmg wiec wiekszosc jego postow w dziale smite to klamstwa

Opublikowano

@up

O to chodzi w tej grze; trzeba być debilem, aby nie wykorzystywać free fragów.

Może skończmy ten offtop, bo Majkel albo Miltinka nas powarnują.

O! I nasunęła mi się kolejna wskazówka dla nowych graczy - nigdy nie pytaj, czy jest ktoś z polski, bo potem mają z ciebie niezłą bekę. (:

Opublikowano

/offtopic

PORZEGNAĆ BĘDZIĘ

//offtopic

Tylko pamiętaj, że lepiej fraga oddać adc, czy junglerowi, aniżeli tankiem będziesz miał wszystkie fragi i przez to przegracie ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Tylko pamiętaj, że lepiej fraga oddać adc, czy junglerowi, aniżeli tankiem będziesz miał wszystkie fragi i przez to przegracie ;)

Bardzo słuszna uwaga, jednak jeżeli assasyn zabierze magowi bądź na odwrót to się nic nie stanie :)

Opublikowano

@up

No chybanie nie :O

Przecież można dostać od połowy team reporto (Coś jak ja ciągle report) i ban na 3 dni za grefing ...

Nie za bardzo wiem co to jest ale bardziej to skłania się do zajebanego farmienia

Opublikowano

@up

No chybanie nie :O

Przecież można dostać od połowy team reporto (Coś jak ja ciągle report) i ban na 3 dni za grefing ...

Nie za bardzo wiem co to jest ale bardziej to skłania się do zajebanego farmienia

człowieku ja kradnę fragi cały czas nigdy za to bany nie miałem ^^

Opublikowano

@up

Podaj mi swój nick zagramy conquesta z moimi ziomkami...

Zobaczymy czy nadal będziesz farmić :3

@Top

Gre w smite możesz zagrać junglerem jak jedna osoba powiedziała nikt raczej sie nie wkurwia jak ty podjebiesz mu fraga jungler.

Liczy sie to że ruszysz dupe i podjebiesz mu fraga a nie ma na niego wyjebane i jak przeciwnik ma low hp ty do niego thantosem podpierdalasz :3

Opublikowano

@up

Podaj mi swój nick zagramy conquesta z moimi ziomkami...

Zobaczymy czy nadal będziesz farmić :3

@Top

Gre w smite możesz zagrać junglerem jak jedna osoba powiedziała nikt raczej sie nie wkurwia jak ty podjebiesz mu fraga jungler.

Liczy sie to że ruszysz dupe i podjebiesz mu fraga a nie ma na niego wyjebane i jak przeciwnik ma low hp ty do niego thantosem podpierdalasz :3

Człowieku, ogarnij się trochę. Nick Szugonesa to Szugo, na pewno nie będzie mi miał za złe, że to podałem. (: A może podaj swoj nick, bo chętnie zagrałbym jakieś 1 v 1 z takim cwaniaczkiem jak ty.

Opublikowano

Człowieku, ogarnij się trochę. Nick Szugonesa to Szugo, na pewno nie będzie mi miał za złe, że to podałem. (: A może podaj swoj nick, bo chętnie zagrałbym jakieś 1 v 1 z takim cwaniaczkiem jak ty.

to raczej jest oczywiste więc nie mam nic przeciwko temu dodatkowo mój nick jest w podaniach do clanu a poza tym maniek po co mam grać z ludźmi takimi jak ty abyście po grze zreportowali mnie w 4 za ks'y co da tylko wyzerowanie godwilla ? za reporty na zwyczajnych grach tylko tyle mogą zrobić ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...