Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gta V PS4

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W necie przeczytałem że rockstar planuje gta v na ps4 i mam pytanie czy gracze którzy kupili już na ps3 dostaną jakąś zniżkę??

Bo bez sensu dla mnie było by dodatkowe 70 euro na gta v wydawać.

76561198342061369.png

Opublikowano

W necie przeczytałem że rockstar planuje gta v na ps4 i mam pytanie czy gracze którzy kupili już na ps3 dostaną jakąś zniżkę??

Bo bez sensu dla mnie było by dodatkowe 70 euro na gta v wydawać.

Jeżeli wgl. wyjdzie to według mnie raczej nie licz na zniżki, choć w tej sprawie nic nie wiadomo.

Każdy chce zarobić, a za taką grę mają do tego prawo, więc wątpię. ;)

Opublikowano

Przecież nowe gry typu Battlefield 4, AC IV jak kupicie nowe to w środku powinny znajdować się zniżki ( tzw. upgrade PS3 to PS4 ) Przykład ja mam BF4 i ze zniżką wyjdzie mnie 39 zł albo 49 zł. Plus z tego co wiem to płyty z PS3 są kompatybilne z PS4 ( jest tak z Battlefield 4 nie wiem jak inne ) Ale co do samego GTA V wątpie żeby była zniżka pewnie będzie kosztować ok 279 zł wersja pudełkowa a na PS store pewnie 300 zł +

BattleSnip3rPL.png

Opublikowano

Była gdzieś informacja, że GTA V na ps4 nie wyjdzie zostanie na ps3, xbox 360 i ewentualnie jak zapowiedzą to na PC.

Opublikowano

Ja niedzwno na google znalazłem że ma być już w styczniu na ps4

To nie jest sprawdzona informacje. Pewne informacje wychodzą z oficjalnej strony R*.Dowiesz się m.i. o premierach i innych dosyć istotnych rzeczach. ;)

http://www.rockstargames.com/
Opublikowano

Apropos gta jest jeszcze ten śnieg bo miał być jeden dzień a nie wziołem ze sobą gta na święta :(

Śnieg już nie ma. Wyłączyli dzień po tym jak go włączyli -.-

Opublikowano

Powiem jedno na PS4 nie wyjdze czytałem gdzieś ze są zajęci Gta v Online dodawane bedą aktualizacje ze mogą starczyć na 45 lat :D gdzies tak czytałem

Pomogłem, daj lajka ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...