Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 5th Anniversary - prolog

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że nexon chce być do przodu z robotą więc już ukrył skrycie co dostaniemy na 5 urodziny. 5 niby takie jubileuszowe, a nexon co?

ft-sqjukqozwylgwioiqwux.jpg

Czyli szykuje się powtórka z tamtego roku, i jeszcze z tamtego... jednym słowem znowu dostaniemy kolejny backpack +1 slotowy, i czapeczkę +1 speeda - hura!

Do urodzin jeszcze jakiś tydzień, może znowu dadzą te 300% expa i gp, a także plecaki 3slot, devil maski na 90d z jobów, byłoby fajnie!

Opublikowano

Jak co roku syf. Discared od razu na to badziewie... Mogliby się popisać jak np, w Tibii. Na urodziny dają plecam z taką ilością miejsc, ile lat ma tibia (15lat = 15 slotów) i premium account lub 2x exp. Ależ NEXONa kesz smoli w przeciwieństwie do Cipsoftu

9368_gold.png

Opublikowano

Lol juz 5 rok jestem z combatem ;___; Leci ten czas ;f

Nic specialnego, jednakże jeśli czapeczka i plecak będą z ciekawym designem to jak najbardziej moze byc :))

No i exp i te pierdoly by sie przydaly ;c

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Lol juz 5 rok jestem z combatem ;___; Leci ten czas ;f

Nic specialnego, jednakże jeśli czapeczka i plecak będą z ciekawym designem to jak najbardziej moze byc :))

No i exp i te pierdoly by sie przydaly ;c

I tak tylko nN'y będą w nich chodzić, większość kupuje eq na speeda, lub ma na perma, to dziękuje postoje.

Opublikowano

I tak tylko nN'y będą w nich chodzić, większość kupuje eq na speeda, lub ma na perma, to dziękuje postoje.

Czapeczka to troszke syf, przyznam, ale nie mam backpacka +2 ++ slot i latam z 3'rd anniversary i jest ok ;]

Exp przyda sie, moze cos jeszcze dadzą np do ruletki.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Czapeczka to troszke syf, przyznam, ale nie mam backpacka +2 ++ slot i latam z 3'rd anniversary i jest ok ;]

Exp przyda sie, moze cos jeszcze dadzą np do ruletki.

Nabij Majora 1 i masz 2+ sloty ;D ... ja licze na permy za gp

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Nabij Majora 1 i masz 2+ sloty ;D ... ja licze na permy za gp

Ten backpack -10% speeda.

Opublikowano

Elite backpack daje 2 sloty i nie zabiera speeda,zwykły bug.

Ten bug już został poprawiony miesiąc temu, zabiera speeda.

Opublikowano

Dostałem go ~2 tyg. temu i nie zabiera.

To nie wiem :f Ale ja pamiętam że coś jednak zabierał, no ale teraz już nie mam jak sprawdzić.

Opublikowano

Valze zepsułeś mi niespodziankę :(

Nie, a tak na serio to się nie nastawiałem na jakieś super rzeczy. Może na 10 urodziny nexon da czapeczkę +2 speed. W CA NA w poprzednim roku każdy dostawał plecak z 3 slotami, ciekawe co dostaną w tym roku (nawet nie wiem kiedy dokładnie ma NA urodziny).

Ciekawe czy to wszystko czy oprócz tego jeszcze coś dadzą np.: permy za GP. Może dadzą full speed do kupienia na perma - nie pogardziłbym :)

Opublikowano

Valze zepsułeś mi niespodziankę :(

Nie, a tak na serio to się nie nastawiałem na jakieś super rzeczy. Może na 10 urodziny nexon da czapeczkę +2 speed. W CA NA w poprzednim roku każdy dostawał plecak z 3 slotami, ciekawe co dostaną w tym roku (nawet nie wiem kiedy dokładnie ma NA urodziny).

Ciekawe czy to wszystko czy oprócz tego jeszcze coś dadzą np.: permy za GP. Może dadzą full speed do kupienia na perma - nie pogardziłbym :)

W tamtym roku dawali te rzeczy na 7,30,90dni tylko że z jobów, ale i tak dobrze. Z tymi permami za GP to nie liczyłbym, bo ostatnio w sierpniu ubiegłego roku były, więc następne pewnie za rok. Jakby tak dali recona na 90d z jobów to by była miazga, no ale nexon zawsze wszystko spierdoli więc nie ma się na cokolwiek nastawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...