Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Związek z koleżanką

xQuazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam koleżanke którą znam praktycznie od dzieciństwa ponieważ nasi rodzice są dobrymi znajomymi (mój tata jest jej ojcem chrzestnym). Jeździmy razem na wakacje, razem spędzamy sylwestra, często się widujemy. Ona od zawsze mi się podobała jednak zawsze myślałem że ona ma mnie tylko za dobrego kolege, nic więcej. Jednak wczoraj na sylwka przydarzyła się taka sytuacja, że ona w pewnym momencie mnie pocalowała (nie była najebana, bo to jeszcze przed piciem).

Do tamtego czasu nie łudziłem się że coś z nią będzie, jednak teraz wydaje mi się że ona też coś czuje. Jednak troche boję się że ten związek może nie wypalić, ponieważ znamy się od dzieciństwa i to jakoś tak dziwnie :/ Dodatkowo nie wiem jak zareagują na to rodzice, bo raczej na pewno by się czegoś takiego nie spodziewali.

Myślicie że takie związki z osobą która tak długo znamy mają sens? I czy jeżeli mój tata jest jej chrzestnym to jesteśmy w jakis sposob spokrewnieni?

Opublikowano

Nie znudzila ci sie od dzieciństwa? Men, wy jestescie dla siebie stworzeni! Niezły paradoks z ojcem, ale to żadne pokrewieństwo :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

O boże, wielu by wam pozazdrościło, ze wiecie o sobie prawie wszystko, macie do siebie zaufanie. Najlepiej jest na początku przyjaźń a potem przykładowo miłość.

A co do "spokrewnieni" to się nie znam kompletnie ;d

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak sie nie uda wrocicie do friendzone, nie? Więc może warto zaryzykować :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No to gratuluję, ciekawa sytuacja Ci się przytrafiła. Jeśli ten sylwek to była jakaś domówka, to trzeba było się napić i w tedy byś mógł sobie z nią pogadać czy mogłoby coś między wami być.

Ja proponuję, żebyś spróbował :) , może Ci się uda.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Weź sprawy w swoje ręce, a rodzicami się nie przejmuj. To jest twój związek, nie ich. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Na Twoim miejscu nawet bym z nią niczego nie zaczynał, ponieważ jak już się coś zjebie to jesteście do końca życia rodziną więc nie chciałbym oglądać mojej ex na jakimś spotkaniu rodzinnym ale nie wiem jak Ty :)

Admin Cienia
Opublikowano

Co ty gadasz, prawdziwa miłość przetrwa wszystko, przynajmniej w teorii.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up

Na spotkaniach rodzinnych raczej nie.. moj tata to tylko jej chrzestny.

Wlasnie boje sie ze sie spierdoli wszystko i nie bde juz miał koleżanki a rodzice znajomych bo wtedy bylo by tak troche dziwnie :/

Opublikowano

Znasz ją bardzo długo więc lepiej żeby została Twoją najlepszą koleżanką niż dziewczyną :) sam nie mógłbym być z kimś kogo znam od dziecka.

Zawsze możesz iść na dziwki pamiętaj.

Opublikowano

Jak znacie się od dzieciństwa to ten związek POWINIEN wypalić.

Uczeń
Opublikowano

Co ty gadasz, prawdziwa miłość przetrwa wszystko, przynajmniej w teorii.

Prawdziwa miłość może być w filmach ;)

To jak akcja z nie jednego anime ;_;

Myśle że taki związek ma duży % na powodzenie ;)

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Masz 18 lat i pytasz się na forum czy uda się związek z dziwczyną którą znasz od dziecka kurwa bierz się za nią a nie na forum się pytasz nie wyjdzie to trudno lepiej spróbować niż żałować przez resztę życia, że się nie spróbowało

Opublikowano

Masz 18 lat i pytasz się na forum czy uda się związek z dziwczyną którą znasz od dziecka kurwa bierz się za nią a nie na forum się pytasz nie wyjdzie to trudno lepiej spróbować niż żałować przez resztę życia, że się nie spróbowało

On ma 18 lat?!?

CZLOWIEKU DAWAJ!! 17 LAT ZNAJOMOSCI!!!!

To może się nawet małżeństwem skończyć, jesteś w niesamowitej sytuacji :)

Opublikowano

On ma 18 lat?!?

CZLOWIEKU DAWAJ!! 17 LAT ZNAJOMOSCI!!!!

To może się nawet małżeństwem skończyć, jesteś w niesamowitej sytuacji :)

Tak piszę na profilu jego :P chodź bardzo w to wątpię ale wiem jedno gdy ja bym był w takiej sytuacji to nawet sekundy bym się nie zastanowił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...