Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak expic wrozke?

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze :> Mam 69lvl i wr swiatla 50%. I chce kupic eperiala 0%, i dobic mu szybciutko 70%. Jak mam i gdzie szybko wbić? Wolalbym bez eliksirow wrozek

Opublikowano

Wróżka dostaje 1 PD za zabicie 1 przeciwnika z przedziału +/- 10lvl względem naszego poziomu.

Na każdy % trzeba zabić określoną liczbę przeciwników. Obliczamy to tak:
1% - 1*1+50=51
10% - 10*10+50=150 mobów do zabicia
itd.
(Poziom Wróżki x poziom Wróżki + 50)

Opublikowano

Robisz tak; tam gdzie masz ten 69 lvl robisz jakiegos nupka i przez magazyn przezucasz ta wrozke. Idziesz na wolny spot grochow logujesz sie na jakies inne konto do pt i walisz groszki.

70hs.png
Opublikowano

Na swojej postaci sam wbijam wróżki z nm od 0 do 70% każdą . Jedną już ukończyłem ( Zajęło mi to tydzień na groszkach po 7h dziennie) . Po 60% wróżka bez ancków wpada raz na 1,5-2h , więc jeśli nie masz kasy na ancki polecam znaleźć sobie kogoś do pt ( Zawsze w 2 osoby więcej mobków się zabije :P) lub jeżeli masz 2 komputery wykorzystać bota tzn . na 1 komputerze masz otwarte konto nupa i jedno konto do expienia na bocie , na 2 komputerze kolejne konto do expienia dodane do pt co ułatwia wbijanie (Z anckiem leci naprawdę szybko w takim pt ) .

Opublikowano

Na swojej postaci sam wbijam wróżki z nm od 0 do 70% każdą . Jedną już ukończyłem ( Zajęło mi to tydzień na groszkach po 7h dziennie) . Po 60% wróżka bez ancków wpada raz na 1,5-2h , więc jeśli nie masz kasy na ancki polecam znaleźć sobie kogoś do pt ( Zawsze w 2 osoby więcej mobków się zabije :P) lub jeżeli masz 2 komputery wykorzystać bota tzn . na 1 komputerze masz otwarte konto nupa i jedno konto do expienia na bocie , na 2 komputerze kolejne konto do expienia dodane do pt co ułatwia wbijanie (Z anckiem leci naprawdę szybko w takim pt ) .

Można też użyc MultiClienta ;)

@TOPIC

Robisz tak; tam gdzie masz ten 69 lvl robisz jakiegos nupka i przez magazyn przezucasz ta wrozke. Idziesz na wolny spot grochow logujesz sie na jakies inne konto do pt i walisz groszki.

Nic dodać , nic ująć. Wszystko masz napisane ;)

Opublikowano

Tak , na 1 komputerze można użyć multiclienta żeby otworzyć konto nupa i drugie którym będzie się bociło , ale w moim sposobie dochodzi jeszcze jedno konto , a nie spotkałem się jeszcze z botem który by obsługiwał 2 nt jednocześnie , w tym jedno na zminimalizowanym lub oba na zminimalizowanym (pomijając otwarte 3 konto na którym ma się nupa) .

Warto dodać że po wbiciu na wróżce 41% wzór ulega zmianie . Wtedy mamy taki wzór : (Poziom Wróżki x Poziom Wróżki +50)x3 . Aby wbić wróżke od 0 do 40% potrzeba 24140 mobki (do 50% - 87995 , 70% - 312605 , natomiast do 80% - 485360)

Opublikowano

Tak , na 1 komputerze można użyć multiclienta żeby otworzyć konto nupa i drugie którym będzie się bociło , ale w moim sposobie dochodzi jeszcze jedno konto , a nie spotkałem się jeszcze z botem który by obsługiwał 2 nt jednocześnie , w tym jedno na zminimalizowanym lub oba na zminimalizowanym (pomijając otwarte 3 konto na którym ma się nupa) .

Warto dodać że po wbiciu na wróżce 41% wzór ulega zmianie . Wtedy mamy taki wzór : (Poziom Wróżki x Poziom Wróżki +50)x3 . Aby wbić wróżke od 0 do 40% potrzeba 24140 mobki (do 50% - 87995 , 70% - 312605 , natomiast do 80% - 485360)

dzieki :D juz wyexpione ok. 20000/312605 czyli ok. 7%, jeszcze 93% przedemna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...