Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ak/M4

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące tych dwóch broni.Wy jak z nich strzelacie seria to opuszczacie czy może opuszczacie lekko w dół i lewo jednocześnie celownik w dół aby weszły kule???Kiedyś grałem mniejszy ping miałem to nie opuszczłem wgl celownika w dół podczas seri ,bo nie było problemu załadować 2/3 kule w gościa.A teraz jak wiekszy ping mam to 2 nie mogę trafić czasem wejdzie a przeważnie to nie i nie wiem właśnie co robić ,aby to ogarnąć teraz ,żeby był dobry efekt.Chodzi mi głównie o dalekie i średnie odległości.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Sorry za ten spam na inne tematy jakiś bład był na froum i nie mogłem tematurobić i robiłem kilka razy i efekt jest jaki jest proszę o usunięcie tych innych tematów a jeden zostawić.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Jak strzelasz pestkami to nic sciagac nie musisz. Jeśli full auto, to ściągnij w dół trochę. Serią leciutko ściągaj po prostu tak, żeby celownik na mordzie był i tyle ;p

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Grałem 2 myszkami 1 bush za 25zł. Kupiłem teraz gamingową Natec genesis GX88

Różnica wielka, ale co to ma do rzeczy ?

A no to że możesz mieć za małe DPI i zbyt dużą czułość myszy w cs'ie ustawioną.

Potrenuj na botach full auto, najlepiej zniżać drastycznie w dół i w lewo / prawo machać. Dziwna taktyka ale kule lecą przeważnie do środa a nie górny prawy/lewy róg. Z m4 jest tak że kule przeciętnie zawsze lecą w lewy górny róg, z m4 walisz fulla zawsze a celownik miej na wysokości gardła / prawej strny typa.

graphic.png
Opublikowano

Jak jesteś blisko, to polecam:

AK - przykucnąć i trochę w dół myszkę dać.

M4 - Kucnąć i nawalać, jeśli masz z tłumikiem.

Dlaczego kucać? Ponieważ przeciwnik ma mniejszą szansę na trafienie.

Jak z daleka, to polecam:

AK - Celować trochę nad klatką piersiową i po 2 max 3 strzały, po czym zmieniasz pozycje.

M4 - Celujesz w głowę i po 3 kulki. (oczywiście z tłumikiem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...