Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zacząć pisać książkę?

Myu

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Zależy o czym

W książkach masz nieograniczony świat mogę napisać o nastolatku który popadł w depresję i nie może sobie poradzić mogę napisać coś typu fantasy coś o nowym życiu etc etc

Wojny, głód , gwałty, ogień pomysłów moze być na pęczki

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Uczeń
Opublikowano

To napisz o programowaniu. :)

Ta książka ma być kreatywna a nie oparta na jakichś nudnych schematach .

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Jak potrafisz pisać i masz dobrą wyobraźnie to czemu nie? Proponuję na początek pisać bloga :)

Opublikowano

Moim zdaniem dobrą metodą jest spisanie swoich wszystkich aktualnych myśli, opinii na dany temat oraz odczuć, a następnie odczytanie ich po jakimś czasie, np paru latach. Wtedy zobaczysz jak bardzo zmieniły się twoje poglądy, lub że twój stosunek do otoczenia w ogóle nie uległ zmianie. Można to zrobić w formie książki :)

Opublikowano

nie warto, bo kariery nie zrobisz, a misji życiowej nie spełnisz :unsure:

Opublikowano

Sam osobiście chętnie przeczytał bym książki, o jakiś przygodach, a nie jakieś smęty, o nastolatkach w depresji.

Kiedyś czytałem Hobbita (wiem, wiem, że teraz te filmy ponakręcali, ale ja naprawdę czytałem go zanim zaczęli kręcić film), i strasznie mnie wkręciła ta książka.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Jeżeli masz czas, chęci i dobry pomysł to czemu nie?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

nie warto, bo kariery nie zrobisz, a misji życiowej nie spełnisz :unsure:

ty kurwa wiesz i zakladasz co on zrobi a czego nie. moze jak ma mega wyobraznie to wyjebie taka ksiazke ze na niej zarobi chociaz by? niech zacznie moze cos z tego wyjdzie jak bedzie zalozenie sie nic nie zrobi to najlepiej usiasc z dupa przed kompem i siedziec

Opublikowano

Jeżeli masz bogate słownictwo, gramatykę, itp. oraz dodatkowo masz pomysł to czemu nie. Z wydaniem takiej książki miałbyś już problem, bo trzeba mieć troszkę hajsu no i musi wydawnictwu się spodobać, ale jeśli napiszesz coś porządnego to możesz zrobić niezłą karierę. Ja gdzieś tam czytałem, że J.K.Rowling miała problem z wydaniem Harrego Pottera, bo żadne wydawnictwo nie chciało tej książki wydać, ale jedno się podjęło no i autorka osiągnęła ogromny sukces. Tobie tego samego życzę. Powodzenia!

Admin Cienia
Opublikowano

Jak kiedyś wspominałem, książka o cyckach poleci jak świeże bułeczki, tylko jaką tu fabułe wplątać? Hju Hefner?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...