Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera jako Moderator/Admin

kamilwik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatniego czasu mam dosyć dużo czasu, Więc postanowiłem iż Pomogę w zarządzaniu na jakimś serwerze.,

Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz w poście.

O MNIE:

Imię: Kamil

Nick: kamilwik

Interesuje się: Grafiką,Informatyką,Grami,Muzyką

Kontakt, [email protected]

Staż: Startowałem jako Admin na serwerze FB Grało tam ok 200 osób, gdy serwer upadł przeniosłem się na serwer SG nolifa666 Pełniąc funkcję Moderatora, Jednak tamten serwer też upadł, Przeniosłem się więc na pewien serwer skyblock (Który pewnie każdy zna jednak wolę nie podawać nazwy) gdzie grało 200-300 osób Poczynając od KidModeratora,Poprzez Moderatora i kończąc na GlobalModeratorze. Grałem tam od 1 sezonu odszedłem w 4 sezonie, Miałem przerwę od minecrafta ok 4 miesiące, Wróciłem na serwer jako KidModerator, Po 4dniach dostałem awans na Moderatora i zostałem przeniesiony na 2 serwer, Też skyblock, Jednak dostałem degradacje po ok 2 tygodni z powodu iż grałem na 2 serwerach tej samej serwerowni, A więc pomagałem graczą na 2 serwerach, Trochę dziwne ale ok, Po tygodniu pisze tego posta by znaleść jakiś inny serwer.

Wykształcenie: Po podstawówce wyjechałem do Niemiec, Gdzie uczęszczam do szkoły głównej, Nigdy nie byłem ani nie będę w gimnazjum, Nie jestem typem polskiego gimbazy, Po 2latach ukończyłem uniwersytet języka niemieckiego, Potem miałem Tygodniowe kursy informatyczne, Gdzie sprawdzali moje umiejętności a następnie uczęszczałem na praktyki jako grafik komputerowy, Ukończyłem kurs ocenami 1/2 ( Oceny Polskie 5/6)

Jeżeli chcesz mnie jako Moderatora/Admina napisz w poście takie informacje.

1. Wiek Administracji

2. Czy serwer posiada Ts3/Forum

3. Liczba slotów

4. Typ serwera

5. Ile osób gra w godzinach 15-20

6. Budżet dostępny na reklame.

7. Ip serwera

8. Nazwa serwera

9. Kontakt

10. Dopisz coś od Siebie

Opublikowano

1.Ja jestem Adminem 15 lat.

2.TS jeszcze nie, a Forum robię.

3.Chwilowo 50 więcej zrobię jak zrobię forum.

4.MiniGames.

5.Jeszcze nic ponieważ nie wystartowałem

6.Nie wiem.

7.Jeszcze nie mam.

8.WarGames.

[email protected] skype : AkaDesing

10.Jestem Martin xD

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...