Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] skitowaciałe mmr

bumcik111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam aktualnie przebywam w kochanym przez wszystkich brązie 3 wyszedłem z 4 po brawurowej serii 10 zwycięstw . lecz teraz za zwycięstwo dostaje 12 lp za przegraną -20 .. dlaczego tak jest i czy da sięę to naprawić ??? . z góry dzięki za odpowiedź

Opublikowano

więc mówisz że skitowaciłeś 1388587711-U403370.jpeg żeby naprawić mmr musisz więcej wygrywać niż przegrywać a napisz w kom jakie masz win ratio może przez to właśnie tak pkty dostajesz

Opublikowano

Swojego MMR się nie da sprawdzić, są tylko strony, które pokazują przybliżone MMR.

Masz dużo większą przewage przegranych niż wygranych, czeka Cie ciężka praca. Najlepiej, żebyś miał tyle samo wygranych co przegranych, i będzie pomału wracać do normy.

279981407253602336505.png
Opublikowano

musisz mieć najlepiej ponad 50% wygranych rankedów żeby dostawać normalnie chociaz w gold 1 ja mam +3 pkty za mape teraz ;0 a 51,2% win 362/345 ;0

Opublikowano

ko dziękuję właśnie wykreciłem akali 34/12 ;3 możę w nowys sezonie jak tak będę grął wyjdę na czysto pozdrawiam serdecznie ;3

Najlepiej jest MMR sprawdzać ile dostajesz za wygrany,a ile tracisz za przegrany mecz-obecnie Twoje MMR jest niskie,polecam Ci je poprawić bo w nowym sezonie wyrzuci Cię niżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...