Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie gry z laptopa na komputer

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mma problem bo sciagnelem sobie na laptopa nfs'a a chciałbym go przeniesc na komputer. Tylko w tym folderze Nfs sa jakies uninstall i Launcher a nie ma zadnych plikow dużo ważących. Cały ten folder wazy 13 mb ... A sciagalem ponad 1,5gb to gdzie to moze byc zainstalowane?

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Windows Vista/7/8

C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\

Windows XP

C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Electronic Arts\Need For Speed World\

Jeśli masz takiego samego Windows'a i tyle samo bitowego to uda Ci się przenieść.

Opublikowano

Y.. xD Program Data? Nie mam nic takiego. Mam tylko w C:/Pliki Programow (x86)/Electronic Arts\Need For Speed World\

Ale jak juz wczesniej wspomnialem ten folder waazy tylko 13 mb... ;)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Y.. xD Program Data? Nie mam nic takiego. Mam tylko w C:/Pliki Programow (x86)/Electronic Arts\Need For Speed World\

Musisz włączyć wyświetlanie ukrytych folderów.

Tutaj masz video poradnik:

Opublikowano

Windows Vista/7/8

C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World\

Windows XP

C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Electronic Arts\Need For Speed World\

Jeśli masz takiego samego Windows'a i tyle samo bitowego to uda Ci się przenieść.

Nie musi być koniecznie ten sam windows i taka sama liczba bitów.

Ten, co waży 13 mb przenieś tam, gdzie chcesz, są to pliki potrzebne do uruchomienia gry (odpalasz przez "GameLauncher")

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...