Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zimowy Event

qwer999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. zaczołem grać od niedawna w WR po rocznej przerwie i nie wiem co to za event z tymi śnieżkami?

dostajje sie coś za to?(tzn za zabijanie tymi śniżkami albo granie w tych mapach)

powie ktoś coś na ten temat?

Opublikowano

witam. zaczołem grać od niedawna w WR po rocznej przerwie i nie wiem co to za event z tymi śnieżkami?

dostajje sie coś za to?(tzn za zabijanie tymi śniżkami albo granie w tych mapach)

powie ktoś coś na ten temat?

Za zabijanie śnieżkami nic się już nie dostaje, grając na XMarien dostajesz o 50% więcej Expa,

a na XJiufen pojawiają się czasami "paczki" w różnych miejscach na mapie, z tego co wiem to trzeba je rozwalić i coś się z nich dostaje.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Dużo tam nie gram więc Ci dokładnie nie powiem, ale zależy ile jest ustawione czasu oraz ilości killi, a co z nich wypada to nw

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

oki rozumiem dzieki. warto jest polowac na te paczki? duzo trzeba tam grac zeby cos wyskoczylo?

Pojawia się po 100 killach w danej rundzie. Z tym, że nie wiem czy killa obu drużyn się sumują, czy tylko gdy dana drużyna zabije np 100 przeciwników i w tym momencie paczka się pojawi.

Opublikowano

Siemka, tutaj masz temat:

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1214484-Update-18-12-2013-Christmas-is-here
Play this great Christmas map with your friends and catch the amazing Christmas Present Box!
Start a game with a kill limit of at least 250 and the Christmas Present Box spawns for every 100 kills.
The player who destroys the Present Box gets the amazing presents! Since we don't just want one
player to have fun, all of you can enjoy the fireworks when the box is opened!

Graj na tej świetnej Świątecznej mapie z przyjaciółmi i otrzymaj niesamowitą Świąteczną paczkę!
Rozpocznij grę z limitem zabić co najmniej 250, a paczka pojawi się co 100 zabić.

Gracz który ją zniszczy otrzyma niesamowity prezent! Ponieważ nie chcemy aby bawiła się tylko jedna osoba, reszta może się cieszyć fajerwerkami gdy paczka zostanie zniszczona.

http://www.mpcforum.pl/topic/1105360-pytanie-update/

Więcej tutaj :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...