Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][Frakcje][Survival][Wojny Gildii][TntRuN][mcMMO][Rekru na Moda ON][OtherDrops][MobArena][Nowa Mapa][Częste Eventy][Dedyk][Zapraszamy!]

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg MineTopola

Info.png

strzalka.gifTYP: Survival+Frakcje [Wojny Gildii]

strzalka.gifSloty: 40 [będzie więcej]

strzalka.gifIP: 46.29.18.121:25007

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzÄta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Admin.png

Właściciel: MoneyBoyyy12 Moderator: Zielony143 KidMod: boskio REKRUTACJA NA KIDMODA/MODA OTWARTA!!

pluginy.png

TntRuN, Frakcje, mcMMO, OtherDrops, mobarena itp.

InfoDOt.png

Witamy, serwer jest na wersji 1.6.4, funkcjonujemy już od 4 lat. Aktualnie jest nowa mapa, wczoraj skończona. Są różne atrakcje takie jak TntRuN, mcMMO,otherdrops, frakcje,mobarena, dużo dużo bardzo dobrych pluginów. Rekrutacja na KidModa/Moda jest otwarta, na serwerze panuje miła atmosfera, jest nowa mapa, i ty możesz być najlepszym na serwerze, Zapraszamy!

Opublikowano

Witam.

Wszedłem na serwer o 1 w nocy, zarejestrowałem się po czym dostałem bana od serwer " You are banned from this server! Reason: Ban Hammer has Spoken!"

Ban odziwo jest tylko na IP a nie na nick, mimo to prosze o UB gdyż uciążliwe jest ciągłe zmienianie IP ;).

Byłbym zapomniał, mój nick: Kenvex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...