Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

Zyrafa2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pare pytań:
1.Może mi ktoś wytłumaczyć te skille od 1 do 4? i co one robią? Nitro to wiem.
2.Podobno można jakieś diamenty zbierać, gdzie one są i co dają
3. Czy warto uzywać tych dopalaczy czy tam skilów, i czy mozna jakoś je kupić czy tylko zdobyc?
4. Czy ta gra to play2win?
5. czy sa jakies powazniejsze hacki do tej gry?

Opublikowano

1. Jest ich masa, każdy dotyczy czego innego. Dzielą się one na pościgowe, wyścigowe i eksploatacyjne. Im więcej gwiazdek tym lepsza umiejętność.

2. Zbiera się je w jeździe dowolnej (taki duży okrąg z diamentem w środku), po zdobyciu 15 diamentów otrzymujesz nagrodę (najlepiej nie przerywać serii - zbierać je co dziennie, a na dniu 19 i wyżej jest szansa na drop części ultra)

3. Czasami się przydaję ;) Można je zdobyć z wyścigów/pościgów/pakietów kart/ucieczek, jest też możliwość zakupienia ich za Punkty Boost (nie polecam)

HB5fLf7.png

Opublikowano

1. Jest ich masa, każdy dotyczy czego innego. Dzielą się one na pościgowe, wyścigowe i eksploatacyjne. Im więcej gwiazdek tym lepsza umiejętność.

2. Zbiera się je w jeździe dowolnej (taki duży okrąg z diamentem w środku), po zdobyciu 15 diamentów otrzymujesz nagrodę (najlepiej nie przerywać serii - zbierać je co dziennie, a na dniu 19 i wyżej jest szansa na drop części ultra)

3. Czasami się przydaję ;) Można je zdobyć z wyścigów/pościgów/pakietów kart/ucieczek, jest też możliwość zakupienia ich za Punkty Boost (nie polecam)

mam narazie 5 lvl, mogłbyś wymienić chociaz te podstawowe co robią?

Opublikowano

1.TheVolume opisał skile które się wkłada do auta,one są podzielone na gwiazdki.Te o które pytasz,to PowerUp'y.Działają kilka sekund.Np.

Katapulta zwiększa twoje przyspieszenie po użyciu,ale możej jej użyć gdy jesteś na conajmniej 2 pozycji.

Tarcza wyłącza magnes na ruch uliczny.

Moloch zwiększa masakrycznie przyspieszenie,ale zmniejsza prowadzenie.

2.Jak up.

3.Tak,skile się wkłada do auta,a PowerUp'y opisałem pod jedynką.

4.Jak już Pay2win ;)

W każdej klasie można wygrać bez wydawania złotówek,choć auta za SB są lepsza(nie wszystkie).

5.Autofinish,szybszy start.Ale większość to boty,które dają dużo expa i kasy,albo robią osiągnięcia.

Opublikowano

Ok, dzieki za odpowiedz juz rozumiem, a to play2win to literowka heh xD

mam jeszcze jedno pytanie jak np wybrać sobie tryp wyścigu na np ucieczkę? bo ciągle sprinty mi wyszukuje...

Opublikowano

Ok, dzieki za odpowiedz juz rozumiem, a to play2win to literowka heh xD

mam jeszcze jedno pytanie jak np wybrać sobie tryp wyścigu na np ucieczkę? bo ciągle sprinty mi wyszukuje...

Jak jesteś w grze to klikasz klawisz M by otworzyć mapę.

Stamtąd wybierasz inny tryb gry, oprócz wyścigów/sprintów i ucieczek są jeszcze dragi i pościgi w singlu.

Opublikowano

Jak jesteś w grze to klikasz klawisz M by otworzyć mapę.

Stamtąd wybierasz inny tryb gry, oprócz wyścigów/sprintów i ucieczek są jeszcze dragi i pościgi w singlu.

co to te dragi? a te poscigi w singlu to coś dają do multi? i opłaca się je robić?

Opublikowano

co to te dragi? a te poscigi w singlu to coś dają do multi? i opłaca się je robić?

Dragi, czyli umownie wyścigi na 1/4 mili, trzeba tam ręcznie zmieniać przełożenia skrzyni biegów, znane m.in. z NFS U2 i NFS MW.

Jeżdżenie pościgów w singlu jest nieopłacalne, nie mają one nic wspólnego z trybem multi, w singlu uciekasz sam przed policją, a w ucieczkach robisz to z innymi graczami.

Z tą różnicą, że w ucieczkach masz wytyczoną trasę po której jedziesz, a w pościgach możesz jeździć po całej mapie.

Ucieczki drużynowe są najbardziej opłacalne jeśli chodzi o zarabianie IGC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...