Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Support Rockstar

Radek123x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej dostałem te pieniądze od hackerów więc napisałem tak jak kazał film w temacie TheQuarka. Kilka dni potem odpisali mi choć mam problem bo niezbyt znam angielski i nie wiem co napisać, więc proszę was o pomoc.

Odpis Rockstara

Can you please reply to this with the following information in order to report the modded money you received:

Your Name:
Your E-mail:
Player Name:
Platform:
Game:
Description of Abuse:
Video (any video showing the player cheating/exploiting):

Once we have all this information we will look into it for you and if the player is found to be cheating we will take the relevant action.

Kind regards

Brandon W

Opublikowano

Wynika z tego,, że musisz odpisać podając następujące informacje: twoje imie, mail, nazwa gracza,platforma,gra, opis nadużycia, film(pokazujący jak gracz oszukuje).

Tylko wtedy znajdą tego gracza, który przelewa pieniądze i nawiążą sensowny kontakt. ;)

Opublikowano

A jeśli nie mam filmu?

Ciężko powiedzieć, spróbuj tam napisać, że go nie masz, bo myślałeś, że oni rozdawali pieniądze czy coś. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...