Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gdy włączam GTA IV to mi się włączają dwie informacje, nawet nie pojawi się pierwsze logo RockStarGames a już gra się wyłączy.

Gość MrPingwin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam GTA IV to mi się włączają dwie informacje, nawet nie pojawi się pierwsze logo RockStarGames a już gra się wyłączy.

Wcześniejszy problem, z "wierszem polecenia" zniknął, ale zaś pojawił się ten. Proszę Was o pomoc.

Opublikowano

Gdy włączam GTA IV to mi się włączają dwie informacje, nawet nie pojawi się pierwsze logo RockStarGames a już gra się wyłączy.

Wcześniejszy problem, z "wierszem polecenia" zniknął, ale zaś pojawił się ten. Proszę Was o pomoc.

Dosyć mało o swoim komputerze powiedziałeś. Spróbuj uruchomić jako administrator,dodatkowo podaj parametry PC. ;)

Opublikowano

Windows 7

Procesor: AMD A6-6400K AUP with Radeon HD Graphics (2 CPUs), ~3.9GHz

DirectX 11

Mam chyba 32-bitów - ale mam taką możliwość: "Uruchom 64-bitowy program DxDiag"

Opublikowano

DxDiag to jest program diagnostyczny, i jest instalowany nie zwracając na system, dlatego masz 64 bity... i 32.

EDIT: Parametry nie mają tu nic do gadania. Nawet na 15 letnim komputerze, z 512mb ram i prockiem 1.8 GHz, nie ma bata ale musi się uruchomić.

Opublikowano

Cóż, parametry podane, ale pare godzin później po tamtym poście włączyłem GTA IV po Twojej myśli (za pomocą admninistratora), działo się coś, wyskoczyły te informacje, a potem dwa "loga", ale zaraz po drugim logu gra mi się wyłączyła.

To co muszę zrobić, żeby GTA IV mi działało? Wydałem 20 zł, wiem, że to nie jest jakiś wielki wydatek, ale cóż...kasa to kasa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...