Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Normalna gra w goldzie

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na golda. Calkiem milo sie gra ale wiem ze zasluguje na wyzsza lige :) Aktualnie posiadam Gold 1 ale wydaje mi sie ze bez problemu wejde do platyny. A w nowy rok walnalem sobie pente czyli ten bedzie lepszy :)

Opublikowano

Dlatego nie gram w yoloq na topie, masz daleko na bota i jak przegrywają to nawet jak pomożesz to Ci pushną linie.

Graj midem, junglą, albo DUO bota

Opublikowano

,, Moja farma, a ich ;_;. "

Co ty pieprzysz... Przecież 260cs w 40min to chujowy wynik. Ja aktualnie mejnuje sivirke to wyciskam 350 w 37/40 zależnie od tego jak mam na lanie.

Lucian thrash. Szkoda że muj krul imba nie mugl go sflejmofac ot traszuf :/

Opublikowano

Zostałeś wyboostowany do golda i to jeszcze przez bola.

Nie umiesz carrować, trzymasz się na 0 LP i już wiesz, że w s4 to zniosą i spadniesz do brązu :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dlatego nie gram w yoloq na topie, masz daleko na bota i jak przegrywają to nawet jak pomożesz to Ci pushną linie.

Graj midem, junglą, albo DUO bota

Anyway 2 ostatnie gry na midzie grałem, roam bota i wygrałem gre :D

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

mam to samo :x dzieci insta lock robia , w Silver 1 było fajniej :D !

W silver 1 było fajniej? ja mialem 98 lp i spadlem - aktualnie mam 0 i gram nastepny mecz. no nie wiem czy tak fajnie 10 meczy pod rzad mialem osoba ktorej nie obchodzila rozgrywka, niektore sam nafeedowalem, a niektorych nie umiem wycarrowac 26/7 kha lose 15/5 kha lose przyklady z ostatnich meczy przy 40 lp.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Haha, widzę że niezłych znajomych masz ;D

graj duo z np. Leesinorem, mieliście przecież duo plat wbijać!! (jeśli wiesz co komuś wtedy pisałeś)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...