Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka achivmentów

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka napiszę wam tu po polsku co zrobić aby zaliczyć achwivmenty nie mam tu wszystkich bo nie wszystkie zrobiłem w tibi jest ich masa i trzeba te ,,sekrety'' samemu zgadywać ale już parę zrobiłem więc tu je opiszę

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Achievement - Playing

grade1.gif

Stopień: 1

Punkty: 1

Opis achievementu: Otrzymasz go po użyciu wszystkich 4 Music Sheet.

music_sheet_verse1.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Achievement - Crawling Death

grade1.gifsecret.gif

Opis achievementu: Po wykonaniu taska na skarabeusze przyjdzie zmierzyć nam się z ich bossem - Fleshcrawlerem.

fleshcrawler.gif

Achievement - Deer Hunt

grade1.gifsecret.gif

Opis achievementu: Zabij 400 Desperate lub Enraged White Deer. (White derr są na faccu od carlin >> i ab \/ okolice Hills)

enraged_white_deer.gifenraged_white_deer.gifenraged_white_deer.gifenraged_white_deer.gifenraged_white_deer.gif

Achievement - Dream's over

grade1.gifsecret.gif

Opis achievementu: Zmierz się z Tormentorem. Arggg

tormentor.gif

Achievement - Do not disturb

grade1.gifsecret.gif

Opis achievementu: Aby zaliczyć to musisz zamknąć okno w swoim domku 100 razy

Achievement - Eye of the Deep

grade1.gifsecret.gif

Opis achievementu: Musimy zabić dla Adamsa bossa deeplingów , Groama

Achievement - Choking on Her Venom

grade1.gifsecret.gif

Opis achievementu: Zabić The Old Window ( występuje na końcu taska)

the_old_widow.gif

Achievement - Blood- Red Snapper

grade1.gif

Opis achievementu: Zrobić taska na krokodyle i zabić bossa

Achievement - Backpack Tourist

grade1.gif

Opis achievementu: dostępny po wykonaniu Sam's old Backpack Quest.

Tylko tyle na razie zrobiłem ale będę edytował jak zrobie nowe wiem że jest jakiś na podlewanie kwiatków w domku ale nie wiem jakich >.<

xmMfHrm.png
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...