Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody

Mily167

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie bo n a stronce microvolts są podane kody i mam pytanie jak je wpisać na stronie b o męcze się z tym 30 min -.- plisx pomozcie

Budowniczy
Opublikowano

Wchodzisz na swoje konto na stronie MicroVolts.com i tam masz napis "Redeem" wchodzisz w to i tam wpisujesz "cKEhwEGWyu" a potem wchodzi w gre i wybierasz "Knoxa" potem w "Inventory" i tam masz "Set" i tam będzie postać "RockHippo" i masz go na 30 dni ale mozesz ciagle wpisywac kod i dostawac ich wiecej xD

Nie wiem czy o to ci chodziło, ale spróbuj :D

Pozdrawiam!

Opublikowano

Wchodzisz na swoje konto na stronie MicroVolts.com i tam masz napis "Redeem" wchodzisz w to i tam wpisujesz "cKEhwEGWyu" a potem wchodzi w gre i wybierasz "Knoxa" potem w "Inventory" i tam masz "Set" i tam będzie postać "RockHippo" i masz go na 30 dni ale mozesz ciagle wpisywac kod i dostawac ich wiecej xD

Nie wiem czy o to ci chodziło, ale spróbuj :D

Pozdrawiam!

Dzięki ale nie o to chodziło tylko że teraz z Okazji Świąt dali darmowe kody i nw jak wpisać bo wpisywalem i cały czas się męcze jak to wpisać :P

Opublikowano

Musisz wejść na microvolts.com/redeem i tam wpisać te kody, podpowiem ci że w obu losach są dwie literki duże "i" (te kreski, bo może pisałes je jako małe L)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...