Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

..::SkyWarCraft.PL::..|SV+Gildie|1.7.2|

kassuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje2.png

-----------Informacje!-----------

Jest to pierwsza odsłona serwera SkyWarCraft.PL.

IP: s5.fhmc.pl:28181

Maszyna jest mocna. Powinna utrzymać conajmniej 90 osób na serwerze bez lagów co zapewni wam przyjemną grę wraz ze znajomymi :)

Jeśli będzie zapotrzebowanie to zostanie wykupiona większa maszyna w przyszłości,są na to fundusze!

Teraz przedstawię wam wszystkie aspekty naszego serwera

Doświadczenie na naszym serwerze będzie możliwe do zdobycia za zabijanie potworów i rózne eventy organizowane przez administrację.

Możliwe, że w przyszłości zostaną dodane jeszcze jakieś możliwości aby zdobyć expa. Możecie również jakieś zaproponować w poście, bądź przez napisanie na PW. Tym razem nie będzie tak, że każda frakcja będzie miała swoje mobspawnery i będzie expiła w zamku nie wychodząc z niego, bez żadnego ryzyka. Teraz to będzie wyglądać kompletnie inaczej.

Po wbiciu kilku poziomów i otrzymaniu nowych umiejętności możesz się wybrać do jakiejś innej lokacji by walczyć z innymi, cięższymi potworami, ale będziesz musiał uważać na siebie, bo może cię tam dopaść ktoś z wrogiej frakcji i zabić a wtedy stracisz trochę swojego dobytku.

Na mapie będzie wiele klimatycznych lokacji z potworami. Chociażby cmentarz, gdzie znajdziesz szkielety, jaskinie czy lasy gdzie będą grasowały pająki czy opuszczone twierdze gdzie znajdziesz zombie. Mamy zamiar zbudować wiele takich lokacji by gracze mieli wybór gdzie chcą zdobywać kolejne poziomy :)

Monety, które zdobywamy za zabijanie mobów oraz za wykonywanie zadań możemy przeznaczyć na lepszy ekwipunek, a także na ulepszenie przedmiotów różnymi enchantami.

Na start otrzymujemy broń odpowiednią dla naszej osoby. :)

Ulepszanie przedmiotów na naszym serwerze będzie wyglądać inaczej niż na innych serwerach. Będzie dostępny sklep z enchantami, czyli jeśli będziesz chciał dla przykładu zrobić łuk z enchantem Power I to będziesz musiał zapłacić za to troszkę monet (przykładowo 100). Enchanty prawdopodobnie będą kupowane przez specjalne tabliczki postawione w głównym mieście. By ulepszyć łuk na Power II musisz już mieć łuk z enchantem w Power I i dodatkowo zapłacić powiedzmy 2000 monet. Zatem gdy mamy czysty łuk to nie możemy od razu ulepszyć go do Power V, musimy robić to etapami, czyli musisz robić enchanty w kolejności Power I -> Power II -> Power III -> Power IV -> Power V. Identycznie będzie z innymi enchantami na serwerze.

Ilość monet sprawdzamy za pomocą komendy /money

Ile i co dropi:

- Diamenty 5% [na okres świąt i sylwestra]

- Złoto 3%

- Wegiel 3%

- Szmaragdy 2%

Zostaną tagże dodane dropy z mobów,np z zombi będzie wypadać żelazny miecz.

Zostawiajcie odpowiedzi o reklamie i cobyście chcieli na serwerze!

Opublikowano

Kassu, ktoś mi sie włamał na konto, zmienił mi hasło, mój nick Ganjaaa
MAM SUPERVIPA, NIE CHCE GO STRACIĆ, TO JEST MOJE IP: 89.73.236.125

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...