Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoBuyer

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Zakupiłem właśnie grę Fifa 14 na PS3 działa i wgl.

Mam sposób na zarabianje lecz siedzenie ciągle przed Weeb Appem jest uciążliwe i mało komfortowe.

Czy mógłby mi ktoś przesłać AutoBuyer?

Dam NAJ, za pomoc.

Nie przesyłajcie LINKÓW Z WYPEŁNIANIEM ANKIETY!!!!!!

Opublikowano

Istnieją tylko nie za darmo. Ja kupiłem ten i spisuje się bardzo dobrze:

http://ujeb.se/8DCV

Tylko nie pobieraj tych z ankietami, też kiedyś testowałem i prawie konto straciłem przez keyloggery (na szczęście udało mi się odzyskać)

Opublikowano

Nie mam kasy, może będziesz tak miły i wyślesz go nam lub podasz link gdzie jest działający DARMOWY i BEZ ANKIETY.

Te wszystkie z ankietami to oszustwa, gdzie tylko naciągają ludzi na kasę. Za darmo nie znajdziesz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie mam kasy, może będziesz tak miły i wyślesz go nam lub podasz link gdzie jest działający DARMOWY i BEZ ANKIETY.

Za darmo nikt Ci nie da działającego i bez żadnych keyloggerów. Możesz sprzedawać coinsy na allegro, po kilku dniach odrobisz pieniądze, a nawet można nieźle zarobić przy aktualnej cenie monet.

PS: Ja nie mogę wysłać, bo program działa na licencji miesięcznej dodawanej przez autora po zakupie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja też mam tego samego i jak na razie to chyba więcej coinsów bym kupił na allegro niz to za ile za niego zapłaciłem....
Być może jest to spowodowane moją niewiedzą i małym rozeznaniem na rynku kart ale mówię jak jest. kombinowałem, próbowałem ale 5k profitu na dzień wydając na program prawie 100 zł to zdecydowanie za mało.

Opublikowano

Ja też mam tego samego i jak na razie to chyba więcej coinsów bym kupił na allegro niz to za ile za niego zapłaciłem....

Być może jest to spowodowane moją niewiedzą i małym rozeznaniem na rynku kart ale mówię jak jest. kombinowałem, próbowałem ale 5k profitu na dzień wydając na program prawie 100 zł to zdecydowanie za mało.

AutoBuyer to zwykły bot, więc nie ma co się dziwić.

Sam dużej ilość monet nie zarobi.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

AutoBuyer to zwykły bot, więc nie ma co się dziwić.

Sam dużej ilość monet nie zarobi.

no ale jakoś ludzie na Nim zarabiaj tyle że sa w stanie te coinsy sprzedawać i nie raz i Żyć z tego. Ja kupiłem Go w celu kupowania sobie paczek czy stworzenia jakiegoś tam Mojego wymarzonego składu a nie w celach zarobkowych.

skoro nie ten to może inny polecasz, albo anzasz inny sposób....??

napisz, jak nie chcesz Tu to na priv :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...