Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]jak wylosować perma z black hisec case?

SietlikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wierzyłbym w te black listy(może nie tyle ogólnie, co to, że niektórzy mogą nas naciągnąć na pieniądze, a w zamian dać jakąś ściemę, na to radzę uważać. Ogólnie nie próbowałem tego sposobu. Orientuje się ktoś ile kosztuje taka świeża black lista od zaufanego gościa?

Opublikowano

Jest taki patent, że gdy komuś dropnie jakiś perm jest zwiększona szansa, że Tobie dropnie perm, ale trzeba być szybkim.

Co do listy, ona istnieje, jak znajde, to zarzuce taki filmik, koles dostal z 15 permow.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

- zobacz na filmie, że mu lvl praktycznie się nie zmienia ;).

- i tu masz drugi ;) koleś się tu spóźnił o kilka sekund na sopmoda na perma :)

Opublikowano

Możliwe, że działa, nie wiadomo czy nx grade nie ma też wpływu na wylosowane itemy. Ja się w takie rzeczy nie bawię, wolę kupić za 50% ceny kilka permów, niż załapać bana.

Opublikowano

Za to nie ma bana :D Jak niby mu to udowodnią że korzysta z black listy? Ktoś mógłby wygrać 2 permy w 1 dzień bo miałby szczęście i dostałby bana za korzystanie z listy? Nie, za to na pewno nie ma bana. Jak ten koleś wrzucił ten filmik to zaraz wszyscy na forum z tym polecieli i pisali żeby mu bana dać.

Ja również nie kupowałbym takiej listy bo koleś może cię oszukać i nic nie da się zrobić. Nagrywanie tu nic nie da, bo to tak jakby wysłać kolesiowi 50.000 gp za konto do vip hacka, a on by nie dał tego konta. Nie można złożyć raportu, bo samemu się dostanie ban :)

Opublikowano

Jest taki patent, że gdy komuś dropnie jakiś perm jest zwiększona szansa, że Tobie dropnie perm, ale trzeba być szybkim.

Co do listy, ona istnieje, jak znajde, to zarzuce taki filmik, koles dostal z 15 permow.

To tak nie działa.

Pisałem już nie raz, że liczy się kolejność dropu i międzyczasy.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...