Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić żeby błyski były czarnymi kwadratami

takiowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wchodzisz na mapę morza, jak widzisz błyskotki to bierzesz czarny flamaster i stawiasz kropke na ekranie, potem przepływasz i każdą kolejną zbaczoną błyskotkę zamalwujesz flamastrem/ markerem. po pewnym czasie na 100% będziesz miał na ekranie każdą błyskotkę na czarno ;D

a tak serio w google lub na yt znajdziesz wszystkie odpowiedzi, wystarczy chcieć poszukać

edit, kolega wyżej dokladnie Ci to opisał ;D

Opublikowano

Spierdalaj

Co gimbusie tylko tyle a raczej tylko tego cie rodzice nauczyli w domu ?? Wspułczuje głeboko i smutno mi z powodu Twojego uposledzenie albo traumy jaką przwżywasz w domu i otoczeniu swoim.

Opublikowano

Co gimbusie tylko tyle a raczej tylko tego cie rodzice nauczyli w domu ?? Wspułczuje głeboko i smutno mi z powodu Twojego uposledzenie albo traumy jaką przwżywasz w domu i otoczeniu swoim.

Pierw to się naucz pisać a potem pisz, a tak wgl. to nie udawaj świętego bo nim nie jesteś. Żal mi takich jak ty. Myślisz że jesteś fajny co może mamusia cię tak wychowała. Idź pod cyca keku.

Opublikowano

znam tylko taka opcje ze zamiast blyskotek sa kwadraty,trojkaty i kola chyba kolorowe.to sie robi pod mozilla w ustawieniach i napewno musisz pobrac outbloka.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...