Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skryptowanie 'Skript'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy gracze MPCforum! Moje pytanie dotyczy odnośnie do skryptów i ich tworzenia. Zajrzałem se w poradniki od takiego gostka w 'Skript' fajny plugin, do którego folderu wrzucam skrypty swoje lub kogoś. Tak więc obejrzałem se poradniki tegoż skryptowania, mało co się dowiedziałem iż programuję językiem pawn to już tak mniej więcej rzeczy wiedziałem. Chciałbym obejrzeć już jakieś zaawansowane poradniki dotyczące skryptów, czy moglibyście w postach umieścić linki do jakichś for w których mógłbym się więcej dowiedzieć? Może być angielska.

Jednak nie, znalazłem zbiór skryptów z którego się bardzo dużo nauczyłem! ;3 Jeśli ktoś by chciał ze mną założyć serwer minecraft pvp to zapraszam na pw - potrzebuję kogoś takiego który by opłacił chociaż jeden miesiąc a resztę spróbujemy na rangach utrzymać.

ml36te.jpg

Opublikowano

Tu masz forum Skript

KLIK

Tu masz dział Tutorials:

KLIK

Tu masz tutorial pomocnik twórcy skryptu:

KLIK

Tu masz tutorial ze strony twórcy:

KLIK

Tu masz eventy, ale wybierz sobie na górze effekty itp. I tam jest opisane ich działanie

KLIK

Ja dzięki temu się nauczyłem pisać skrypty, myślę że też sobie poradzisz;) Jak coś to pisz:)

Liczę na Like:)

baner3m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...