Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] ASAP - Czyli co czeka nas w następnym roku :)

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzicie to jak pięknie chodzi podwozie ? Kolejna rzecz niszczenie budynków , ciekawe czy wszystkie można bd rozwalić czy tylko jak w Bf4 1 na całą mapkę.. Odlatywanie wieży według mnie za sztucznie wygląda , no ale to tylko moje zdanie.Historyczne bitwy , to to na co czekałem wreszcie bd mógł zobaczyć walkę Tigera z T-34-85 ;p . No łądnie to się zapowiada ;)

Opublikowano

Ohhhhhh miodnie.

Jeśli tylko wszystko wejdzie tak jak jest powiedziane to kawał dobrej roboty!

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ciekaw czy to wpłynie na i tak fatalną optymalizację gry..

Opublikowano

Świetnie się zapowiada.

Up mają zrobić, żeby korzystało ze wszystkich rdzeni procka

Opublikowano

Świetnie się zapowiada. A tamci dalej się łudzą, że WT będzie lepszy od WoT'a hahaha xD

Up mają zrobić, żeby korzystało ze wszystkich rdzeni procka

Czyli to w końcu poprawi optymalizację ?

Opublikowano

No tak ale to ma działać wraz z nową fizyką. Czyli jeśli wyłączysz fizyka masz obsługę 1 rdzenia. Myślę że WT będzie bardziej realistyczny np. brak systemu hp itp. ale i tak zostaje przy WoT :)

4758463064.png

Opublikowano

Co do silnika.

Silnik graficzny zostaje, tylko inny fizyki będzie, czyli wydaje mi się, że będzie jeszcze mniej fps, chyba że wprowadzą obsługę wielu rdzeni, niezależnie od ustawień itp.

Opublikowano

Było już gdzieś mówione, że osóbki ze słabym sprzetam (tak, teraz to słabve jest GTX 650) nie będą tak zadowolone jak dotychczas, niestety wymagania wzrosną , jak dotąd nigdy WG nie mówiło bezpośrednio o optymalizacji gry, więc przez najbliższy czas możemy o tym totalnie zapomnić, ale tak bardziej na temat - tu przyda się porządna I5 + min, GTX 670, aby w pełni móc się zadowolić naszym kochanymWoTem :/ . Na pocieszenie powiem jeszcze, że najprawdopodbniej obliczenia HAVOKOWE będą po stronie servera, aby np wieża, która odpadała mogłaby być wykorzystana jako osłone (więc każdy musi ją widzieć w ten sam sposó B) .

a! Rozdzielczość tekstur, ilość kątów w grze wzrosną 3 , jak nie 4 razy!

Także nic, WoT nawet będzie miał lepszą oprawe techniczną niż jeżeliby ,,konkurencyjny" (do czasu :) ) War Thudner

Jak nie poprawią optymalizacje i dodadzą havoca to nawet i7 4770K po oc i gtx 780ti nie proadzą bedzie 30 klatek max...

Opublikowano

Koledzy nie za ostro w tym temacie się robi? Przenieście takie dyskusje do innego tematu czy coś , bo to jest temat o nadchodzących nowościach w WoT a nie... temat do przekrzykiwania.

Opublikowano

Ale hejt na WT...Teraz porównam wam co jest teraz w Wot,co będzie a co jest w WT i co w nim będzie.

Kolejność taka: WoT teraz WoT w przyszłości | WT teraz WT w przyszłości

Czołgi: tak,tak | nie,tak

Samoloty: nie,nie | tak,tak

Optymalizacja: -,+/- | +,+

Silnik fizyczny: -,+ | +,+

Silnik graficzny: -,+/- | +,+

Bitwy samoloty z czołgami: nie,nie | tak,tak

Statki: nie,nie | nie,tak

Historyczne pojazdy: nie,prawdopodobnie | tak,tak

Realizm: nie,wątpie | tak,tak

Widać,że WG kopiuje Gaijin

Kto Ci takie bajki opowiada?

I że w wocie nie ma realizmu, a niby w wt jest?

I z tym że WG kopiuje gadziny, to dowaliłeś do końca.

@2UP: jak już ma ktoś kogoś kopiować to Gajin kopiuje WoT, a nie odwrotnie, bo WoT był wcześniej niż WT

Jeśli ktoś tu kopiuje to tylko gadziny ale od WoT'a

Chłop zapewne sobie gry pomylił. Na przyszłość Pijesz - Nie pisz!

Z tym że WG kopiuje gadziny to rozwalił system na całej linii.

Brak silnika graficznego i fizycznego...

Nie znasz gry to nie pisz!

Podsumowanie twojej wypowiedzi:

1314029819767.png

Jakim cudem WoT może kopiować rzeczy od WT skoro WoT jest pierwszy...

Powiedz mi czy Ty w ogóle grałaś na patchu 8.10, że wyrażasz taką opinię?

Napisałeś, że WoT nie posiada historycznych pojazdów. To czym my gramy?

Każdy jeździ samochodem z lufą i strzela?

Dalej nie chcę mi się udzielać odpowiedzi na Twój post, ponieważ to co napisałeś jest chore oraz głupie.

Pomyśl, a potem się udzielaj.

Czy wy graliście w WT?Ja osobiście grałem i wypisałem to co zauważyłem.W WT są samoloty i będą statki i czołgi tylko z wyposażeniem z jakim walczyły na wojnie a w WoT tego nie ma.Np. Maus.Nigdy nie wyjechał z hangaru,ale jest.Zresztą...Po co się wysilać,jak nikt nie ogarnia o co chodzi...

WoT kopiuje od WT silnik graficzny jak i fizyczny,bitwy historyczne.Teraz tylko czekać,aż pojawią się nowe pomysły w głowach pijanych rusków z WG...

Przestańcie prowadzić tą głupią wojnę. Niech każdy gra w to co chce.

Poza tym to trochę nieuczciwe, że ta wojna toczy się w dziale WoT, bo WT nie ma kto bronić.

Ktoś powinien stworzyć dział do takich dyskusji, bo w jednym dziale będą wychwalać WoT, a w drugim WT albo w jednym Battlefield, a w drugim CoD.

Jeden woli grać w Gothica, drugi w Wiedźmina, a trzeci w Minecrafta, więc skończcie z tymi wojnami.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Admin powiedział 5% dla każdego kto będzie to kontynuował ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...