Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce bocic w nocy ale niemoge;/.... Bo komputer mam w innym pokoju ( gdzie jest pies). Tato wieczorem zawsze wychodzi z psem i psa zamyka w pokoju;/ . I mam pytanie Jak Zrobic zeby Tato niewiedzial ze komputer jest w nocy włączony .2 Szukam Programu (bardzo dobrego) zeby chowal mi silka i zeby niepokazywala mi sie ikonka ( w pasku zadan) Prosze o pomoc dam 5 .

Opublikowano

1. Nie da się zbytnio. Jak nawet wyłączysz monitor, to będzie chłodzenie słychać ;/

2. Tak samo nie da rady, wszystkie uruchomione programy są na pasku.

Opublikowano

1.Kubok ma racje

2.ukryj pasek

proste

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

1. Jeśli bocisz (zapewne w silkroada) to odpal jakiegoś bota, który schowa Ci clienta w ukryte ikony, albo odpal clientessa.

2. Odłącz "wiatraczki" i obłóż kompa śniegiem ^^ - nie powinno być go słychać.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

No gram w silkroad:D:D , Lol Sniegiem???? a jak wiatraczki odczepic?? pomoze ktos?

Prowokacja pl0x? Nie sądzę, żeby ktoś był aż takim idiotą.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano (edytowane)

1. Zamknij obudowę, połóż dysk na gąbce jakiejś, odepnij kabelki diody ( te co pokazują czy pracuje dysk i komputer). Spróbuj położyć bluzę na obudowie, też powino trochę wyciszyć. Możesz też odpalić jakąś muzykę, żeby zagłuszała komputer.

2. Nie wiem, nie gram w Silka.

@Edit

Odepnij kable od wiatraczków jak chcesz, ale nie radzę. Spalisz to wszystko, jeszcze jak komp ma przez noc chodzić -.-

Edytowane przez qps666

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Poczekaj az bedziesz mial 18 lat, jak nie "dasz dupy" to bedziesz mogl siedziec cala noc :)

Mozesz odlaczyc diody od twardziela i powera, ale chlodzenie raczej musi byc, nie wiem czy w komp by wytrzymal nocke bez chlodzenia.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

da się zrobić HIDE odpowiednią Funkcją w C++/Autoit3/DElphi itd

ale żeby pc działa i nie było go słychać sie nie da

znaczy da się dać chłodzenie wodą albo do akwarium z olejem transformatorowym

Opublikowano

W zasadzie są maty wyciszające ale to mało daje i większa tmp jest więc lepiej już tak jak kartofel w olej , najlepiej ale i nie kosztuje mało bo taki dobry to z 4.000zł ( z akwarium ) , mówię o dobrym oleju , ale widziałem jak ludzie dawali do smażenia czego nie polecam chyba że ktoś grając na max detalach chce jeść frytki to i owszem. Dodam że nowsze wentylatory są wydajniejsze i lepiej wyciszone. Ja mam ich aż 4 z czego jeden podwójny a ich wcale nie słychać więc warto! Ale jest jeszcze jedno ale , cyrkulacja powietrza ( mam nadzieje że słowa nie pomyliłem ) tak czy siak musi krążyć , a ale w szafce nie krąży , musi mieć tak z pół metra od ścianki biurka choćby , tak czy siak powietrze musi wlatywać i wylatywać swobodnie aby ten nie musiał się kręcić szybciej w celu stabilizacji tego.

Opublikowano

1. w win7 (moze w xp tez) jest stan uspienia... komp nie pracuje i wyglada jak wyl. ale silk dziala ... kompa uruchamiasz jak bys go wlaczal ^^

2. schowaj pasek start ^^

closed.. bo nie ten dzial ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...